Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Hostingi stron na forum.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka,

Chcę zrobić Forum dla mojego serwera Minecraft ip:178.19.105.203:25566

I chciałem zrobić na manifo.pl ale to nie na hosting bardziej na ItemShop :) (dobry pomysl)

poszlem na hostinger.pl tez jakies dziwne Polecacie jakies Fora ?? np darmowe :D

Dziekuje za Pomoc :D

1377531174-U173186.png

Opublikowano

gryzio20:

Nie masz pojęcia nazwa forum też nie mam pomysł, polecam fiberhost ma hosting www tylko sms to lepiej możesz ale można itemshop, podoba mi się mc teraz nie mamy admin, nie ma problem. : D

Opublikowano

A ja nie polecam hostingera. Jak zainstalujesz kilka poważniejszych modyfikacji(oczywiście zależy jaki silnik) to CPU wywala limit i czyszczą Ci FTP.

Z darmowych polecam frogcp.com lub 000webhost.com

Opublikowano

A ja nie polecam hostingera. Jak zainstalujesz kilka poważniejszych modyfikacji(oczywiście zależy jaki silnik) to CPU wywala limit i czyszczą Ci FTP.

Z darmowych polecam frogcp.com lub 000webhost.com

Sorry, ostatnio miałem nie przyjemne doświadczenie z hostingerem i jak najbardziej kolega dostaje + :)

Opublikowano

Sorry, ostatnio miałem nie przyjemne doświadczenie z hostingerem i jak najbardziej kolega dostaje + :)

Tylko że hostinger.pl tak jak wiele Polskich hostingów z podobnymi parametrami to tylko podmiot 000webhost.com. Więc na dobrą sprawę to 000webhost zarządza stronami...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...