Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem ze słuchawkami podłączonymi do przedniego panelu

Nnnoooo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Posiadam dość dziwny problem, ponieważ kiedy podłącze słuchawki do przedniego panelu w komputerze, słyszę na odwrót, czyli lewo to prawo, prawo to lewo, kiedy ktoś idzie np z lewej strony, ja go słyszę jakby szedł z prawej (podczas rozgrywki w cs'ie). Proszę nie pisać, żebym założył słuchawki na odwrót ponieważ ich się inaczej nie da założyć, dodam jeszcze, że kiedy podłącze słuchawki do tylnego panelu, to jest normalnie, tylko na przednim panelu jest coś nie tak, i muszę zaznaczyć w realtek hd audio, żeby wyłączyć wykrywania gniazda panelu przedniego, to wtedy mi wykryje słuchawki, wszystko jest na odwrót. Proszę o pomoc, ponieważ z tyłu nie mam miejsca, żeby podłączyć słuchawki, i potrzebuje z przodu.

Opublikowano

Właśnie dokładnie nie wiem, ponieważ komputer był składany w sklepie komputerowym, ale widziałem, że dużo osób ma ten problem, czy wszyscy by mieli na od wrót kable ? chyba nie, ale zobaczę i dam znać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...