Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Mechanik Build

ne7os

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie mogłem znaleźć tematu akurat dla siebie, czegoś czego szukałem. A mianowicie szukam strony , gdzie będę mógł się poradzić jak rozdać skille w drzewku na mechaniku 10-15 level. Czy wobec własnego uznania i to co jest mi potrzebne, według własnego stylu gry, czy może jest jakiś konkret build, który na pewno sprawdzi się w tym przedziale. :)

87204611569884691941.gif

Opublikowano

Jestem na wakacjach, ale moge ci powiedziec abys dal full ammo w rpg po 1 w wozek opancerzony i czolg (jezeli ich uzywaz) potem w 2-3miny(podbiegasz do pojazdu i bum)Na koncu w tym drzewku 1 w6 granatnik idealny do dobijania Wozkow. W drugim drzewie w szybszy sprint i trucht,rozpoznywanie granarow na 2 i tyle pamietam

POZDRAWIAM INTERNET;)

Piteraskwiat.png

Opublikowano

No dzięki, ale bardziej chodziłoby mi o to JAK ROZDAĆ a nie gdzie mogę sprawdzić sobie. :P

87204611569884691941.gif

Opublikowano

rpg max i granaty max... nie żadne czołgi bo mechanik jest od ich niszczenia a nie campienia jak lama potem 3 w miny lub jak wolisz... zazwyczaj 3 miny do dednięcia mi wystarcza i to tyle w 1 drzewku a dalej

3 orientacja taktyczna

2 w ulepszona identyfikacja zagrozenia

1 inżyneryjna ocena pojazdu czy jakoś tak

2 w bieg

max radar

1 punkt w hp i dalej co chcesz rozwijasz ;)

YAY

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...