Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Optifine

adik1122

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam czy przyspiesze minecrafta pirackiego 1.5.2 oraz 1.6.2 za pomocą optifine ?

proszę mi dać linki do pobrania i co mam zrobić oraz skan czy nie ma wirusów. daje codziennie full lajków przez tydzień.

Proszę o odpowiedzi potrzebne mi chciałbym żeby mój piracki minecraft chodził szybko podobnie do orginała.

Opublikowano

A co to ma za znaczenie czy pirat czy premium? Będzie chodzić i na tym i na tym

Od czego jest wujek google? Wystarczy wpisać "optifine" i wybrać pierwszą strone. Tam nie znajdziesz virusów.

I znów wujek google "Jak instalować mody na Minecraft 1.6.2" i gotowe.

2cf6pe0.jpg

"Hmm jak by to powiedzieć... Moje pierwsze wrażenie o grupie... Nie lubię was..." - Kakashi

Opublikowano

A co to ma za znaczenie czy pirat czy premium? Będzie chodzić i na tym i na tym

Od czego jest wujek google? Wystarczy wpisać "optifine" i wybrać pierwszą strone. Tam nie znajdziesz virusów.

I znów wujek google "Jak instalować mody na Minecraft 1.6.2" i gotowe.

Tak ale ja nie chcę modów do minecrafta gram bez modów :)

Opublikowano

Aby przyspieszyć sobie, wystarczy właśnie te Optifine( tak to mod, lecz nic nie zwalnia gry), aktualizacja LWJGL + dopisanie 2GB RAM. Wtedy twój MineCraft będzie szybszy 4 razy. ;)

Opublikowano

Jeszcze jedno lub dwa pytanka jak używa sie optifine i jak sprawdzić ile mam gb ramu ?

w komputerze wlasciwosci, a dodac mozesz poprzez obejscie albo luncher no premium/premium ram.

random.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...