Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak dawac w trier u szturmowca?

mpcforumer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie, jak dawac w punkty treningowe u szturmowca? Jak chodzi o to jak gram... to gram najczesciej na oman. ale nie uzywam pojazdow zadnych wiec nie wieżdzam... :P mam 8lv wiec 7 punktów. :D prosze o odpowiedz. w co wiechac nimi... ^^

98536577623773438248.png

Opublikowano

Na początek weź z 2 na ammo i 1 na granat później te po prawej, szybszy sprint, to na pokazywanie nazw nad głową, można też na omijanie claymore

a na koniec max na ammo i granaty i do C4

LOL

Opublikowano

Nie jestem pewien do tego co napisal kolega wyzej wiec prosze o wiecej odpowiedzi... :D biegam raczej tam gdzie nie ma claymorow... a jak są to je widze. :P

98536577623773438248.png

Opublikowano

jesli masz 7pkt do rozdania i nie jezdzisz czolgami to daj 4 w rozpoznawanie 1 w pistolecik do odradzania i 2 w sprint, nabijaj poziomy i rozwijaj 2 drzewko

Opublikowano

Skoro nie uzywasz czołgow i unikasz te miny to polecam ci dac wszystkie punkty w prawe drzewko zaczynajac od rozpoznawania wrogow (albo szybsze ujawnianie imion).

51470954066208689903_thumb.jpg

Gralem tak na mapie Sharqi i bardzo mi sie spodobaly. Bez zadnej pomocy medykow.

07888603812574164452_thumb.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...