Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Miganie

Dev999

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

3 dni temu własnie odebrałem z serwisu mojego nowego składaka , karta graficzna to Gigabyte Radeon HD 7850OC , wszystko ładnie pięknie na B.Wysoka all detale , ale co jakiś czas na ekranie coś się pojawia , tak jakby migało przez 2 sec , jakby się otwierała jakaś nowa karta .. Nie wiem jak to określić . Stery zainstalowane , wszystko ładnie chodzi , w skyrim także wszystko na ultra bez żadnych zacięć i migań . Czy to może być to że mam zainstalowane tylko adobe air ? czy coś jeszcze muszę doinstalować do lola ? Mam windows 7

95960480783902571221.jpg

Opublikowano

Może to być wina tego iż zgrywałem z innego komputera na pendriva , i na tym komputerze gram z pendrive ( znaczy mam na dysku ale z pendrive przeslalem pliki , cały folder lola ) . Co do net frameworka , 3.5 nie moge zainstalować bo instalka się niechce uruchomić , nic sie nie dzieje jak włączam . :/ Stery zainstalowałem z płyty co mi koleś dał ten co mi składał kompa . Więc to są chyba najnowsze .

PS. Naprawda plików instalacyjnych długa potrwa gdyż , mam tylko 4 mb neta :/

95960480783902571221.jpg

Opublikowano
Czytanie ze zrozumieniem .. Napisałem że z pendrive zrzuciłem na dysk , gdyby coś było nie tak z plikami prawdopodobnie lol by nie ruszył ..

95960480783902571221.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...