Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Błąd 0xc0000142

adri17x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

niedawno pobrałem WrMontane na komputer (win 8 64bit) i laptopa (win 8 32bit)

Wr działa jedynie na komputerze bez większych problemów, lecz na laptopie wyskakuje jeden błąd z którym nie mogę sobie poradzić

Warrock.exe - Błąd aplikacji a mianowicie "Aplikacja nie została właściwie uruchomiona (0xc0000142)."
Proszę o pomoc z góry dziękuję

Opublikowano

Spróbuj uruchomić w trybie zgodności z win 7 lub XP SP3. Słyszałem o problemach o każdym WR na Win 8 x86

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano
1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Ja miałem taki sam problem z inną grą ...

Wyłączyłem antywirusa i się włączyła :)

Opublikowano

wybacz lecz tego również próbowałem ( na początku ) jak i bawienie się h-shieldem ,plikiem odpowiedzialnym za aktualizacje version.cfg jakieś inne propozycje ?

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

dzieki przepraszam że tak długo nic nie pisałem byłem troche zajęty prywatnymi sprawami ...

niestety nic nie pomaga dzieki za pomoc, ale jedynym wyjsciem z tej sutuacji jest chyba reinstal windowsa xD

Opublikowano

dzieki przepraszam że tak długo nic nie pisałem byłem troche zajęty prywatnymi sprawami ...

niestety nic nie pomaga dzieki za pomoc, ale jedynym wyjsciem z tej sutuacji jest chyba reinstal windowsa xD

Nie rób reinstalacji windowsa, to jest bez sensu działanie.. ;-)

Powiedz jeszcze raz jak tam wygląda teraz sytuacja, co i jak.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

problem dalej wyskakuje a mineło sporo czasu ... niedawno kupilem sobie nowy komputer a tam wszystko działa

prawdopodobnie mam jakis problem w windowsie bo probowalem prawie wszystkiego i nic nie pomaga.

Nie ma sensu bawic sie dalej wiec

Temat do zamknięcia ale jeszcze raz dziekuje :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...