Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie]aatrox nerf

Tali’Zorrah

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam już całkiem sporo oszczędności, zastanawiam się nad aatroxem, lecz nie wiem czy nie dostanie jakiegoś większego nerfa... Btw nie było mnie w domu od czasu rotacji z aatroxem, szukałem info na temat patchów, lecz nie widziałem nic na temat aa...

­Keelah se'lai

Opublikowano

Kupuj go jak Ci się podoba, ale moim zdaniem nie warto. Nie jest to temat do oceny postaci więc nei będę się rozwodził dlaczego.

Jeśli na 100% go chcesz to kup, nie powinno być nerfów bo nie jest ołpi jakiś

Opublikowano

Przeciętny jest, większego nerfa raczej nigdy nie będzie. Informacji o nadchodzących nerfach w jego kierunku aktualnie nie ma, btw. nawet jeśli będzie jakaś zmiana u niego to powinien być to buff moim zdaniem

Opublikowano

On powinien mieć buffa bo tak naprawdę jest to bardzo słaba postać. Ludzie na niego narzekają za świetny sustain na lini, ale to jego JEDYNY atut. Tak to ssie. Żałuje, że kupiłem go ze skinem.

Opublikowano

nie dostanie nerfa bo mu sie nie nalezy. Bo wystarczy odpowiedni pick w druzynie przeciwnej i aatrox wiele nie zrobi

Wiecie Gdzie Mam te wasze + i - ,?? tam gdzie światło nie dociera (domyślcie się gdzie....)

Opublikowano

jego Life steal jak się dobrze zbudujesz jest op, ale nie powinien dostać. Na razie :)

+ Jeśli Pomogłem : ]   THE TRUE ELO HELL IS IN THE GOLD.

Opublikowano

Kupuj , jest małym OP-kiem , ale jak dostanie nerfa to jakiegoś małego , bo wszyscy się zbuntują , że "RIOT znów zepsuł kolejnego championa" .

giphy.gif ­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...