Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kody na skiny

Zajac007

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. Mam kilka pytań słyszałem,że można kupić gdzieś (w sklepie, kiosku) kody na skiny do lola. Chciałbym się zapytać w jakim sklepie można takie coś kupić oraz ile to kosztuje i czy jest możliwość kupna w kiosku. Mam jeszcze jedna prośbę czy gra ktoś na serwerze EU West i używał jakiegoś kodu? Proszę o kontakt na PW osobę która użyła kodu właśnie na serwerze EU West. Jest to dla mnie bardzo ważne. Dziękuje z góry. Pozdrawiam :).

Opublikowano

mozna kupic karty na skiny na ebay np. na Riot Singed, K-9 Nasus itp. Takie normalne skiny to tylko w lolowym sklepie mozna kupic.

nudsyg_zps005130d2.png

Opublikowano

Właśnie ja nie chce na eBayu. Chcę osobiście a nie przez internet. Mówili mi że można kupic w kiosku lub w Lewiatnie. Czy to prawda?

Opublikowano

Wiem że mogę kupić PSC ale myślałem, że można też skina. A w jakim sklepie można kupić te karty z kodami?

Opublikowano

To ja może mu w końcu odpowiem na jego pytanie.

W Polsce w żadnym sklepie nie kupisz nic do LoLa oprócz PSC. Takie rzeczy tylko w USA.

Opublikowano

Takie rzeczy znajdziesz na jakiś imprezach w USA organizowanych przez RIOT. W polsce nie ma takich rzeczy, są tu tylko PSC.

Chyba jeszcze jak streamujesz ale już tak na wyższej półce to możesz liczyć na takie kody.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...