Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] smurf a dywizje

Loth Sugan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na moim smurfie mam prawie 30 lev i tak sie zastanawiam czy nie uzyc tego bola zeby nie przegrywac za bardzo tych pierwszych gier. Nie to ze jestem slaby czy cos ale na moim glownym mialem farta na poczatku i nie bylem w bronzie w ogole a nie chce mi sie za bardzo urzerac z ludzmi ktorzy robia co chca. Czy uwazacie ze na poziomie golda dam rade ?

u1lc.png
Opublikowano

Nie dasz rady ;D

Chodzi Ci o to, żeby przez pierwsze gry wbić gold?

To odpowiedz brzmi NIE.

Na pierwszych rankedach możesz wbić maksymalnie Silver I;x

Opublikowano

Powiedz mi co ci da bol jeżeli sam nie ogarniesz??

Jeżeli nie grasz z bolem normalnie, to brak przyzwyczajenia = pierwsze gry słabiutkie...

Jeżeli grasz na bolu, to graj na nim dalej. Mówię kwestia przyzwyczajenia.

League of Legends

Opublikowano

Wlasnie slyszalem ze ludzie z tym bolem wygrywaja prawie kazda gre , sam nigdy go nie uzywalem. Jesli juz mialbym uzywac to tylko zeby dostac sie odrazu gdzies dalej niz braz :) a pozniej sam grac bo pozniej juz beda bardziej normalni ludzie.

Na moim glownym koncie mam gold no i nie wiem czy dam rade tak odrazu dostac sie gdzies wyzej na tym smurfie bo to kwestja szczescia jakich typkow mi do teamu wylosuje.

u1lc.png
Opublikowano

Za 10 wygranych trafisz do golda 1 lub 3 (nie pamiętam dokładnie). Przykład? Chaox, wygrał 10 gier kontem Clyde the panda i znalazł się w goldzie.

cg4h.png

Obecnie gram na prywatnym serwerze World of Warcraft - Sunwell.pl

Opublikowano

Da sie nawet miec golda I po 10 wygranych :D Wszystko zalezy od enemy.

Nie da się, makxymalnie silver I jest -_-

Opublikowano

Da sie nawet miec golda I po 10 wygranych :D Wszystko zalezy od enemy.

Max. Silver 1 100 pkt :)

@topic żeby korzystać z bola trzeba mieć jeszcze mózg i ogarnąc go przez pierwsze kilkanaście gier ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...