Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] EUNE - GOLD - BRONZE

AvirO1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jakiś czas temu przeniosłem się z eune na euw

na eune miałem platyne 5 i grałem z bronze bo mialem slabe mmr

na euw dostałem bronze i teraz mam pytanie

gdybym znow się przeniósł na eune mam teraz gold 1 i 50pkt bo nie grałem ponad miesiąc (bo przenioslem na euw)

to zaczolbym grać z goldami? i normalnie by lp leciały nie po 4 za wygraną? (no może w gold I rozumiem ale ogolnie?)

http://www.lolking.net/summoner/eune/24580125#profile

http://www.lolking.net/summoner/euw/42809623

to są moje konta

Opublikowano

Mam pytanie. Jak ty kurwa do tego golda się dostałeś ????!!!!! farma jest gorsza do mojej a mam 6 lvl LOL tak samo staty tez lipne MAGIA ?

Jak masz niskie mr nawet jakbys sie przeniósł nie dostawalbys wiecej punktów

Mój pro złomek:

Procesor: Intel Pentium Dual-Core E5300 2.66 ghz | Karta graficzna: Asus Radeon HD 4350 | Mobo: Foxconn G31MX | RAM: 2gb ddr2 | Monitor: 1280x960 PnP | Zasilacz: Delta 300W

Opublikowano

um to byl taki moj maly event ze wstąpiłem do platyny i chodziłem z kolegami po wszystkich liniach i nie farmiłem wiem to było głupie dlatego zaczolem grać z bronze...

i czy dalej będę grał z bronze jak się przeniose na eune spowrotem?

Opublikowano

Wraz z przeniesieniem konta, przenosi się też mmr (tak chujowego jak twoje w życiu nie widziałem:D

281 Wins
369 Losses
na easie co daje -88 różnicy winów do lostów
i
438 Wins
507 Losses

na wescie co daje -69 winów do lostów.

Nie mam pojęcia jak wbiłeś plat V, ale zakładam że szczęśliwym trafem, na szczęście mmr działa jak należy i grasz z równymi sobie graczami.

Nie wrzuci cie do golda, bo twoje ukryte elo jest na poziomie bronzu. Na bronz zasługujesz:)

PS Chcesz golda? Ucz się grać bo nie potrafisz:)

League of Legends

Opublikowano

Będziesz dostawał po 3 pkt za wygraną a za przegraną - 30 ... Będzie Ci ciągle ziomków z brązu losować przez rate w rankedach

Opublikowano

Co ty wgl robisz w platynie? Teraz gold, ale co tam robisz? Powinieneś być bronzem jak 90% tego forum

blódtrister na łejn

2x nedless large rod na lux

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...