Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Murzynek Cube World Mod

ScoTube

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Murznek Mod

Witam przedstawiam wam dzisiaj nieudanego murzynka, już nie chciałem zmieniać biegu rzeczy i działa on jako pet turtle. Można zmienić na innego np. Horse i będzie działał odpowiednio ja akurat miałem Turtle tylko w dyspozycji i wyszedł jak wyszedł :D

Screeny:

rewl.jpg

Download:

Murzyn Mod.rar

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/182b445d44867c91d8d11fbfd05aa372a6b45e63959ac2886ccffffab74d0641/analysis/1374281596/

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

Jest zakaz robienia skanów w pliku rar prosze o poprawny skan.

523561446660279974822.gif              

Opublikowano

No ten ''murzynek" nie wyszedł mi dobrze :D Ale w następnej pracy się postaram. Jak ktoś chce to niech podmieni modele human z tymi i ma murzynka :)

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

wiesz dlaczego nie wyszedł dobrze?
bo każdy plik ma przypisane do siebie jakieś położenie względem innego pliku.
Np. w żółwiu głowa jest ileś "klocków" od podłogi i ileś klocków od spodu tułowia.

żeby on jakoś wyglądał musiałbyś go jakoś położyć (przebudować samemu) i wtedy by wyglądał tak jakby po prostu się czołgał.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

• 3 tygodnie później...
  • 4 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...