Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

zmiana internetu co polecacie ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka :P chciał bym zmienić internet z play online na jakiś bez limitu
z routerem wifi taki za który zapłacę do 50zł a szybkość to +4mb/s
co możecie mi doradzić ? :P

Opublikowano

Orange tzn nie wiem jak teraz ale ja 2 lata temu bralem 6mb za 54zł Net jak zloto chodzi . To tez zalezy jak daleko mieszkasz od poczty.

Opublikowano

Popatrz na oferty Netii naprawdę polecam mam tam internet 150Mb/s i śmiga jak szalony właśnie chcę zamówić jeszcze szybszy :)

www.netia.pl

"Brotherhood of metal"

Opublikowano

Najlepiej jakbyś dowiedział się jakie sieci są w twoim zasięgu. Skoro płacisz za +4mb po 50zł to znaczy że mieszkasz raczej na wsi. W sumie to polecam netię, chociaż u niektórych są spore problemy z tą siecią.

Opublikowano

Polecam ci mojego dostawcę! A oto jego oferta:

- Osiedolwe IP

- Przynajmniej 3 razy dziennie nie mam neta

- Częste awarie

- Upload wyższy od downloadu

- Ping, który sprawia że nie da się grać w gry

A tak na serio, to jak inni piszą - netia. Znajomy ma i nie narzeka. Ale radzę się dopytać, może ktoś dostarcza dobrego neta, ale uważaj żebyś nie miał tego co ja.

Opublikowano

neostrada (chyba teraz orange) bo nie ma problemow i to chyba jedyny atut neo

a mam t mobile (na laczu tp) i mialem tylko raz poważną awarię (2 miesiące i wolniejszy net niż w umowie)

­

Opublikowano

MULTIMEDIA 4 EVER, nie ma limitu, nie ma przerw w dostawie, w umowie telefon i telewizja. PALCE LIZAĆ ;3

Multimedia.pl

Umowa 12 mb/s za 44zł, Pomogłem? Strzel lajka ;)

1feo74.jpg

By Labqin[*]

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

tp za 1mb/s liczy sobie 50zł z tego co patrzyłem na cennikach ha ! wyśmiałem ich i nie mieszkam na wiosce tylko na
osiedlu nie daleko miasta :P

Opublikowano

Ja mam Netie teraz te 10mb/s i muszę powiedzieć że netia jest najlepsza a reszta ssie , piesze co miałem to była neostrada to były jakieś jaja niedało się w nic grać bo były lagi , jak nie lagi to nagle coś zjepkało im się i nie miałem neta , po tym kupiłem netie 2 potem 10 mb i nie było żadnych problemów i teraz mam będę zmieniać na Foton 100mb/s i mam nadzieje że dalej będzie nie do niezastąpienia ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...