Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VTUT] Przechodzenie przez sufit !?! Nie możliwe ? Obejrzyj! [1.5.2]

PabeL37

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak ktoś już Ci napisał komentarz pod twoim filmem "Stare" tak zgadzam się, stare... Za przeproszeniem żaden idiota nie zrobił by poradnika z czegoś tak oczywistego jak to... A poza tym, nie tylko przez jedna kratkę :). Jeżeli nie wierzysz w to iż "ten trick" jest słaby to wejdź na serwer blooodmine.eu (minecraft) i tam sobie popytaj lub zobacz jak gracze tego używają, jak używają jeszcze paru innych bugów, jak na tamtym serwerze te bugi się znajduje itd itd. 0/10

911001425911918417398.jpeg

Opublikowano

Tak jak ktoś już Ci napisał komentarz pod twoim filmem "Stare" tak zgadzam się, stare... Za przeproszeniem żaden idiota nie zrobił by poradnika z czegoś tak oczywistego jak to... A poza tym, nie tylko przez jedna kratkę :). Jeżeli nie wierzysz w to iż "ten trick" jest słaby to wejdź na serwer blooodmine.eu (minecraft) i tam sobie popytaj lub zobacz jak gracze tego używają, jak używają jeszcze paru innych bugów, jak na tamtym serwerze te bugi się znajduje itd itd. 0/10

Słuchaj cieszę się i mam to głęboko czy ten trick jest słaby czy nie. Ja zrobiłem ten filmiki bo nie widziałem takiego na Youtube, ty to znasz cieszę się ale nie każdy musi.

Opublikowano

Nie widziales ? A jak kolo pokazywl jkwejsc nad neather ? Stare, znane i nie potrzebne !

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Ten film wideo jest niedostępny.
Kosz.

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...