Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] E.E Drogą Richtofena

NtouMpou

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Dzisiaj razem z kolegami próbowaliśmy zrobić E.E drogą richtofena na Die Rise. Wszystko szło tak jak powinno... Siedzieliśmy na windach, zapaliliśmy te inne symbole, zestrzeliliśmy kule z głów smoków no i teraz trzeba je zakęcić ale co się okazało? Nic.. strzelamy w te kule i one po prostu się nie chcą kręcić. Kilka rund poczekaliśmy na nową amunicję i znowu to samo. W końcu w 20 rundzie ostatni raz strzelaliśmy ale nadal nie chciały się kręcić. Nic nie pomineliśmy, wszystko było tak jak trzeba. Co spowodowało, że nie chciały się kręcić? Robiliśmy to na prywacie ale poziom nie był zmieniany i cały czas był oryginalny. Tylko ja grałem na split screenie na 2 padach po prostu ale o ile mi wiadomo nie robi to jakiejś różnicy. No i jedna osoba była pod kulami ale z tego co mi wiadomo to nie musza być wszystkie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...