Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ktoś da filmik jak gra z Bolem ryze

bazzowy97

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam czy ktoś by nagrał filmik specjalnie dla mnie jak gra ryzem na bol'u mi to za bardzo nie wychodzi nie bic minionów mam mało many combo mało dmg ; /

Dziękuję

95/100 OSTRZEŻEŃ

MEDIA KŁAMIĄ

Opublikowano

Witam czy ktoś by nagrał filmik specjalnie dla mnie jak gra ryzem na bol'u mi to za bardzo nie wychodzi nie bic minionów mam mało many combo mało dmg ; /

Dziękuję

Naprawdę nawet nie umiecie naciskać spacji? o.O

Mało many bo złe runy i pewnie zły build item.

/ I tacy gracze mają być niedługo w goldzie? >.<

Opublikowano

hmm mam 11 lvl miałem 30 bo mi buchli a bulid mam dobry ;x

Tylko padam jak mucha z początku i sie chu%$%o farmi

95/100 OSTRZEŻEŃ

MEDIA KŁAMIĄ

Opublikowano

Ryze na BoLu ( stara wersja lola, kiedyś dało się przez ściane barona załatwić ) ^^

Opublikowano

Ja mogę nagrać :) Jak powiesz mi czym mogę nagrać i obrobić film ale pełny ekran, a nie na okienku

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

Ja mogę nagrać :) Jak powiesz mi czym mogę nagrać i obrobić film ale pełny ekran, a nie na okienku

Do nagrania MSI Afterburner. Do renderingu obróbki Camtasia Studio, lub tradycyjny Movie Maker.

7ibz.png

Opublikowano

Zulek bury o ciebie wszystko trzeba prosić : <

A co do demonic to takigo dzieciaka jak ty dawno nie widziałem chcesz wbije 30 lvl będą juz runki i zagramy bez żadnych bolów srol2345óF : )

95/100 OSTRZEŻEŃ

MEDIA KŁAMIĄ

Opublikowano

Haha śmieszny jesteś xD Ja tylko napisałem to co myślę i to, że się tak strasznie oburzyłeś to pewnie prawda. Bez skilla nawet bolem nie ugrasz. A jedynym dzieckiem jesteś tu Ty bo nie potrafisz opanować emocji. Co mi da granie z jakimś randomem ? :>

Opublikowano

Powiedz mi jak można nie umieć grać ryzem na bolu? Stoisz sobie spokojnie, farmisz czekając aż wróg podejdzie bliżej, łapiesz go klatka i trzymasz spacje i kille same wpadają. Nie myśl, że jeśli masz bola możesz ganiać za wrogiem bez przerwy bo jesteś nieśmiertelny. Użyj mózgu...

9S7gMK0.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...