Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] m2bob

Johny950

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zaczynam używać m2bob'a i chciałem się dowiedzieć jaki i gdzie zarobek będzie najlepszy . Jaki sposób pozwoli mi najwięcej zarobić yang. <like>

1377531174-U173186.png

Opublikowano

że tak zapytam ;D jest darmowy ?

jest, lecz na MPC nie dostaniesz go, bo nie popieramy piractwa, a jest crack.

najlepszym zarobkiem są boty w m1 na metkach, psach, wilkach drop wszystkiego i nabijanie lvli.

Opublikowano

A jak myślisz ktoś kto stworzył płatnego bota i chce na nim zarabiać udostępnia teraz cracka? Zastanów się.

Poszukaj w necie, jest crack, nie dodawaj go na MPC, używaj tylko dla własnego użytku.

Opublikowano

ze strony boba można pobrać ?

Czy ty człowieku myślisz ? Jak na stronie twórcy cheata płatnego mogą wstawić do niego cracka ?

Zaczynam używać m2bob'a i chciałem się dowiedzieć jaki i gdzie zarobek będzie najlepszy . Jaki sposób pozwoli mi najwięcej zarobić yang. <like>

Polecam siedzieć w M1, ulepszacze dropić , metiny, łatwo idzie .

jest, lecz na MPC nie dostaniesz go, bo nie popieramy piractwa, a jest crack.

najlepszym zarobkiem są boty w m1 na metkach, psach, wilkach drop wszystkiego i nabijanie lvli.

Akurat, już działającego cracka nie znajdziesz, bodajże przed wczoraj była aktualizacja i niema cracka.

1.png

Kliknij w sygnaturę aby przejść do Prezentacji !

Opublikowano

Dokladnie jezeli ktos ma dzialajacego prosze o kontakt na pw

fananit.png

Pomogłem ?

Daj like to nic nie kosztuje !

Like mnie motywuje do udzielania pomocy na mpcforum.pl

Opublikowano

Nie znajdziesz działającego cracka , w czwartek czy tam środe była aktualizacja M2BOB'a i wszystkie cracki przestały działać. Trzeba czekać aż pojawi się jakiś nowy.

u6pv.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...