Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Fifa 13 tricki - PC

Woodstocker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć i czołem.

Mam taki mało problem,mianowicie jakiś czas temu zakupiłem sobie fifę na mojego blaszaka,wszystko ładnie,tylko po rozegranych kilku meczach zorientowałem się,że mogę grę troszkę urozmaicić za pomocą tricków.Wyszperałem jak się takowe robi,w arenie treningowej wszystko wychodziło,fajnie.Postanowiłem popisać się w meczu , no i tutaj pojawia się mój problem/pytanie,czy w meczu da się robić tricki na PC ? Jeżeli tak,to w jaki sposób ? Jakiś inny niż na arenie ?

Dzięki z góry za odpowiedź <3 .

Opublikowano

W meczu,nigdy mi nie wyszło a jestem pewien,że prawidłową kombinację wklepałem(Na arenie treningowej zawsze mi wychodzi),kumpel ma to samo na PC - Nie wiem co o tym myśleć,czy na PC się nie da czy jak.

Opublikowano

Da się. Tylko musisz to robić w analogiczny sposób jak na arenie. Jak biegniesz w lewa do bramki podczas meczu to nie robisz trikow jak na arenie, gdy byłeś ustawiony przodem do bramki

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Zależy, kamera na arenie jest inna niż w meczu, więc łatwiej się robi, a kombinacje się zmieniają. Dałem Ci poradnik w formie video który dokładnie
to opisuje.

random.jpg

Opublikowano

Dobra,poradziłem sobie już,potrenowałe,potrenowałem i w końcu ! Wyszło mi,jak to mówią wprawa czyni mistrza,bez Was bym sobie nie poradził,dziękuje bardzo za wszystkie odpowiedzi,którę oczywiście nagrodzę,można już zamknąć temat.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...