Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co kupić za 18k SB?

CiachoPolska

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co kupić SB będę miał w poniedziałek jakie sa teraz przeceny?

"Jeżeli coś chcesz, to powiedz, i tak tego nie dostaniesz"

Opublikowano

Ja Radzilbym z tego co kolega Up wymieia to Toyote a potem możliwe ze supre lub jakieś części

531ms4.jpg

Nie Kłóć Się z Głupcem , Bo Najpierw Sprowadzi Cię Do Własnego Poziomu A Potem Pokona Doświadczeniem

Opublikowano

Oprócz wozów, które zostały podane wyżej możesz kupić coś z poza wyprzedaży, np. Lamborghini Avendtador, Koenigsegg Agera i Pagani Zonda Cinque.

M1 Procar to świetny wóz, zdecydowanie jeden z najlepszych w klasie A.

Opublikowano

Oprócz wozów, które zostały podane wyżej możesz kupić coś z poza wyprzedaży, np. Lamborghini Avendtador, Koenigsegg Agera i Pagani Zonda Cinque.

M1 Procar to świetny wóz, zdecydowanie jeden z najlepszych w klasie A.

fakt procar to świetny wóz ale na zakrętach gubi prędkość i bez power upów jest ciężko lepszy będzie nissan nismo który ma słabe nitro ale zaj... przyspieszenie (i jest tańszy w obecnej przecenie)

93988298266825447943.png

Opublikowano

a moze reventon jest lepszy niz aventador

Nie żartuj. Aventador to jedno z najlepszych aut w grze. Reventón nie jest zły, ale poległby w pojedynku 1 na 1.

Z obecnej wyprzedaży polecam Toyotę MR2 i Nissana NISMO. Kupuj auta z wyprzedaży, więcej zaoszczędzisz. Nowa wyprzedaż będzie bodajże we wtorek.

Opublikowano

Nie żartuj. Aventador to jedno z najlepszych aut w grze. Reventón nie jest zły, ale poległby w pojedynku 1 na 1.

Z obecnej wyprzedaży polecam Toyotę MR2 i Nissana NISMO. Kupuj auta z wyprzedaży, więcej zaoszczędzisz. Nowa wyprzedaż będzie bodajże we wtorek.

no nie wiem czy by polegl

Opublikowano

Żebyście wszyscy nie posrali z tym Aventador'em wszyscy zachwalają ten samochód a nawet go nie mieli nigdy w garazu. Ktoś już pisał kiedyś kupił po "waszych" opiniach go i sie zawiódł bardzo. Tylko Aventador, Aventador... jak ktos chce jezdzic po autostradach niech go kupic, polecam obejrzec na YT jak sobie radzi na kretych.

Opublikowano

Niech ktoś poda

Klasa s - jakie auto?

Klasa A -

Klasa b

Chce zeby te auta były najlepsze w swoich klasach

Opublikowano

Żebyście wszyscy nie posrali z tym Aventador'em wszyscy zachwalają ten samochód a nawet go nie mieli nigdy w garazu. Ktoś już pisał kiedyś kupił po "waszych" opiniach go i sie zawiódł bardzo. Tylko Aventador, Aventador... jak ktos chce jezdzic po autostradach niech go kupic, polecam obejrzec na YT jak sobie radzi na kretych.

Jak się jeździć nie umie to i Aventador jest słaby.

YouTube... ktoś wstawi filmik i od razu to musi być prawda. No tak.

CiachoPolska:

Klasa S: McLaren F1, Lamborghini Aventador, Koenigsegg Agera, Porsche 911 GT3 RS

Klasa A: BMW M1 Procar [1979], Porsche 911 GT2 [996] lub [997], Nissan NISMO, Lamborhini Murcielago LP650-4 Roadster

Klasa B: Toyota MR2, BMW M3 Sport Evolution

Opublikowano

@up

Co z tego że ma Aventador dobry skręt? Jak ktoś nie ogarnia szybkich aut, i cięzkich do opanowania, nie jest on dla niego. Zanim płynnie pokonasz zakret tym samochodem (w co wątpie) przegoni cię GT3 lub Agera.

I skończ p*erdolić ze skupiam się tylko na YouTub'ie, czytam co piszą inni na forach, i jak go widze na wyścigach.

Opublikowano

Proszę się nie kłócić w tym temacie,od tego jest PW.

@topic:

S-Pagani Zonda Cinque,Aventador choć mocno driftuje

A-Porshe 911 GT2 [997]

B-Mitsubishi Eclipse,Toyota MR2

Opublikowano

Nie polecam Ci kupowac aut poza wyprzedażą, potem będziesz żałował, że niedługo potem to samo można będzie kupić taniej.

Tak jak pisali powyżej Nismo(A) oraz MR2 (do klasy B jak znalazł) to świetny wybór na obecną chwilę (łącznie chyba 4260 SB)

Do klasy A nie polecam kupować Procara bo lepszym wyborem w podobnej cenie jest GT2 (997) a GT2 (996) jest za IGC

i też jest wg mnie minimalnie lepszy od Procara :P. Jedyne co tu wadzi to, że w Porsche tzreba wsadzić mocniejszy sprzęt.

Co do klasy S to tu możesz podziałać coś Aventadorem, ponieważ nie będzie Cię stać na McLarena. Dobrze też sprawuje się

Porsche GT3 RS lub RS 4.0 ale poczekałbym na jakąś wyprzedaż :)

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano

Jak się jeździć nie umie to i Aventador jest słaby.

YouTube... ktoś wstawi filmik i od razu to musi być prawda. No tak.

CiachoPolska:

Klasa S: McLaren F1, Lamborghini Aventador, Koenigsegg Agera, Porsche 911 GT3 RS

Klasa A: BMW M1 Procar [1979], Porsche 911 GT2 [996] lub [997], Nissan NISMO, Lamborhini Murcielago LP650-4 Roadster

Klasa B: Toyota MR2, BMW M3 Sport Evolution

Spokojnie on ma tylko 18k sb czy napewno go bedzie stać na to wszystko ten McLaren F1 z Elite to 20 k kosztuje wiec wiesz ;p

531ms4.jpg

Nie Kłóć Się z Głupcem , Bo Najpierw Sprowadzi Cię Do Własnego Poziomu A Potem Pokona Doświadczeniem

Opublikowano

@up to jeszcze lepiej :D

531ms4.jpg

Opublikowano

Ja mam Aventadora, Reventóna i Cinque w garażu i powiem Ci, że z nich wszystkich Aventador właśnie jest najlepszy do krętych tras. Dobrze przyspiesza i fenomenalnie skręca - najlepszy z tej trójki. Agere mam na drugim kierowcy i również według mnie nie dorównuje Aventadorowi jeśli chodzi o sprinty i wyścigi. Żeby nie było, że kłamię, nie umiem jeździć i naoglądałem się YT. :)

http://nfs-s.com/nfsw/CICHYKROPKA

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

A wiec tak nie ma u dilera ProCara ale jest za to MR2 taki z a6900SB i nie wiem czy go brac bo wtedy mi na nismo zabraknie/

Aventadora biore napewno wiec zostaje ok. 8500 SB

Opublikowano

poczekaj na przeceny to ci ułatwi wybór.

Co do mr2 nawet jeśli będziesz miał tą b-spec to w każdej klasówce B jest ktoś z autofinishem lub sh, więc i tak będzie ciężko coś wygrać.Kup lepiej nismo i mr2 zwykłe.

93988298266825447943.png

Opublikowano

Dobrze ze dziś nie kupowałem bosstow to będę miał jutro 22k SB co kupić F1 naprawdę sie tak opłaca bo nie chce wydawać wszystko na 1 samochód to co kupić. Proszę samochody do klas S,A,B i może tez C proszę odrazu pisać ile SB kosztują. Dziękuje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...