Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] 6 Postać...

WhR

Rekomendowane odpowiedzi

Specjalista
Opublikowano

Jak myślicie jaka będzie nowa szósta postać, ja bym chcial maga ognia albo innego rodzaju niż tylko lodowy :p.

Opublikowano

WhR masz najebane z tym magiem ognia, dla twojej wiadomości są inne rasy(postacie) z tym że płatne, a z tego co widzę to jeżeli dodadzą to prawdopodobnie pod łotrzyka/kleryka.

Opublikowano

Jak na razie 6 postać oraz profesja jest odblokowana dla osób Vip, nie wiem co to jest za postać bo nigdy się tym nie interesowałem , ale zapewne jakiś archer lub coś ;) Być może za miesiąc będzie ona odblokowana dla każdych graczy , bo jak wiadomo wchodzą nowości.

xD 

Opublikowano

Nową klasą mógłaby być postać która przywołuje istoty do pomocy jak nekromanta czy strażnik z RoM, ale jest przecierz ten systemik towarzyszy, więc to będzie nie najlepszy pomysł. W grze brakuje mi brakuje dystansowego, fizycznego dps czyli poprostu archera albo huntera. Z koliei w grach MMORPG już nudzą mnie takie zwykłe rasy i profesje jak typowy warrior, skradacz i mag lub człowiek, elf, krasnolud :/ Liczę, że postawią na coś kreatywnego czego jeszcze niebyło, choć niezbyt w to wierzę ;/

Procesor: Intel Core i5-6400 3.3GHz (Turbo)   Karta graficzna: Gigabyte GTX 1060 6GB Windforce OC    Płyta główna:  MSI B150M Mortar

Zasilacz:  Antec VP 500    Dysk:  SSD 240GB + HDD 1TB    RA M:  4x4GB Kingston HyperX FURY 2133MHz CL14   Obudowa: SilentiumPC RG3

Mysz: Razer Viper Mini   Klawiatura: IBOX Aurora K-4   Monitor: iiyama XU2490HS-B1

Opublikowano

Ja stawiam na Łucznika, ale mogę się mylić. Ale mam przeczucie, że to jednak łucznik, przyda się klasa walcząca w większości na dystans bronią a nie tylko magią.

39935986022375653157.png

Opublikowano

Ta klasa będzie za darmo, nie będzie na pewno łucznika team nevewinter się wypowiadał i parę szczegółów zdradzili, rasy będą nocny elf i elf słońca, WSZYSTKO BĘDZIE ZA DARMO.

(Info z kanału rocka gdzie nagrał streama czy jak się tam pisze z polskim teamem nevewinter)

1386958799-U112610.png

Opublikowano

Znowu elfy? Te u których nie różni się płeć męska od kobiecej? No trudno, ale naprawdę liczyłem na coś innego.

Procesor: Intel Core i5-6400 3.3GHz (Turbo)   Karta graficzna: Gigabyte GTX 1060 6GB Windforce OC    Płyta główna:  MSI B150M Mortar

Zasilacz:  Antec VP 500    Dysk:  SSD 240GB + HDD 1TB    RA M:  4x4GB Kingston HyperX FURY 2133MHz CL14   Obudowa: SilentiumPC RG3

Mysz: Razer Viper Mini   Klawiatura: IBOX Aurora K-4   Monitor: iiyama XU2490HS-B1

Opublikowano

Z tego co wyczytałem na jednym z angolojęzycznych forum będzie to postać typu archer, ale nie konkretnie. Będzie to coś w stylu ścieżek postaci, że można zrobić ją bezspośrednio pod to bądź ogarnąć jak walka wręcz. Tak to rozumiem : D

jeśli chcesz żebym znów odpowiedział, zacytuj mnie.

1374609758-U346826.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...