Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Rankedy

bazzowy97

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dlaczego ludzie maja 30 lvl chca grac rankedy a nie wiedza co to jest ADC i wg sie zachowuja jak by ze ksiezyca spadli ?

95/100 OSTRZEŻEŃ

MEDIA KŁAMIĄ

Opublikowano

Jesteś w bronzie to zajmuj sobie najlepiej mida i zabierz się za carrowanie gier, a nie płakanie na forum.. Takich tematów było setki, o ile nie tysiące.

Opublikowano

Ale ja nie jestem w brazie tylko wbijałem kumplowi dewizke ... Ale mnie to zaszokowalo ze ranki a poziom jak ktos by zakładał nowe konto

95/100 OSTRZEŻEŃ

MEDIA KŁAMIĄ

Opublikowano

Zauważ że każdy kto gra te normale i rozegra ich 250 np. I nagle zaczyna grać rankedy nie wie o co chodzi. Tacy ludzie to normalna sprawa, najważniejsze jest to żeby carriować gre np Midem lub Junglą bo tylko wtedy masz pełną kontrole .

Opublikowano

Wyjście z brązu najgorsze . Dalej są już W MIARĘ ogarnięci gracze .

Jakoś mnie nie dziwi , że nie wiedzą co to ADC .

giphy.gif ­

Opublikowano

Wyjście z brązu najgorsze . Dalej są już W MIARĘ ogarnięci gracze .

Jakoś mnie nie dziwi , że nie wiedzą co to ADC .

Nie powiedziałbym, że dalej są w miarę ogarnięci gracze...

Byłem w bronzie i jestem teraz w srebrze5 ale poziom tu się prawie niczym nie różni, cały czas gra tu noobstwo, feederzy etc. Wczoraj w moim teamie trafił się

sion, który grał 1 raz !! (3 - 14 ) i mf ( 7-12 ), która składała itemy na ap... Dobrze żę chodzisz ogarnięty jungler ww się trafił i razem z nim wycarrowaliśmy grę a grałem karthusem..

Co do tematu jak wbiłem 30 lvl też zacząłem grać rankedy ale wiedziałem i znałem każdą pozycję a najczęściej grałem mida, ponieważ tam gram najlepiej.

Opublikowano

Chcąc odpowiedzieć na Twoje pytanie to: Nie wiedzą tego dlatego bo mają jakoś o 300 meczy za małe doświadczenie aby coś skumać. Aby zrozumieć sens tej gry i przyjąć taktyki trzeba zagrać ok. 1000-1200 gier. Taka osoba z 600 wygranymi coś już kuma (mówię o normalach) i ma pełne prawo grać rankedy i ma wystarczający poziom wiedzy.

Reszta tego nie czai. Wchodzą i "paczom ze som rankiedy, oni bedom jak ixpekie i wbijajom diament ale te nooby w teamie to omfg, ciagle zebym tylko cos robil" itp.

Oni przecież na Ciebei mówią, że przegrali bo noob team mieli.

Mam nadzieję, że ciut Ci wytłumaczyłem

Opublikowano

@up to nie jest stała zasada. Jeden nie będzie potrafił postawic warda mając 800 winów, inny mając 300 będzie carrowal gry na platynie. Zależy kto jak ogarnia gry tego typu. Co nie zmienia faktu że ludzie zanim pójdą na rankedy powinni zagrać kilkadziesiąt draftów.

Opublikowano

Nie jest stała lecz przyznasz, że mając zagrane 1000 meczy ogarniasz tę grę, nie zawsze jesteś pro super elo kozak carry elo yo ale podstawy tej gry znasz i potrafisz "nie zjebać" akcji. Wiesz co to pozycjonowanie a grając supportem nie każesz innym kupować wardów bo Ty "zbjerasz na solarisa"

Opublikowano

@źle to tłumaczysz...

ludzie zaczynają grać rankedy bo chcą się dobrze bawić i zagrać z lepszymi.. oni pewnie nie wiedzą, że psują grę 'lepszym' graczom bo myślą, że to jest coś podobnego do normala, wkońcu oprócz dywizji nic za to nie dostajesz...

@up zacząłem grać rankedy mająć 150 w na normalach (300 zagranych) i grałem tylko moimi najmocniejszym pickami. To było niby głupie bo przydzieliło mnie do brązu 4 ale jakoś nigdy nie psułem innym grę, a obecnie mam zagranych 750 rankedów i jestem już w srebrze :)

Opublikowano

Jak ludzie grają ciągle te normalny to im się to po prostu znudziło i chcą zbadać rankedy , przez to osoby ze "skillem " czasami siedzą w bronzie .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...