Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gry na PC podobne do serii The Elder Scrolls i Gothic

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hey! Mam takie malutkie pytanko :P Otóż jestem fanem wszelkich gier RPG, w szczególności dużo gram w Skyrim, Gothic 3 ew. Gothic 2 NK + mod The Returning. No ale ile można grać w te same gry :D? Postanowiłem, że spytam was jakie gry są podobne do tychże tytułów tzn. mają dobrą fabułę (chociaż mówiąc dobrą mam na myśli, że taka ze Skyrim byłaby wręcz aż nadto zajebista), mniej więcej otwarty świat i napieprzamy mieczem w czasach Średniowiecza - ewentualnie lata 1700-1800 n.e. Odpada oczywiście Mass Effect bo przeszedłem już tą trylogię wiele razy. Zastanawiałem się nad Wiedźminem, tylko czy grać od razu w 2 cześć czy zaczynać od 1? Pomóżcie :D!

PS@ Odpadają oczywiście takie gry jak:

Mass Effect 1,2,3

cała seria The Elder Scrolls

Gothic 1,2,3

Assassin's Creed 1,2,Brotherhood,Revelations,3

Mafia 1,2

GTA 1,2,3,Vice City, San Andreas, 4

I inne tego typu gry. Oczywiście, nie sądzę, że ktoś, by wymienił tutaj GTA 4.. lecz widziałem jak Panu, który szukał symulatora jazdy samochodem zaproponowano grę "Mafia" -.-

Proszę kliknij a uratujesz życie!

www.pustamiska.pl

Moje tuty:

Jak poprawnie wgrać samochody do Gta 4

http://www.mpcforum.pl/topic/437070-gtaivporadnik-jak-poprawnie-zainstalowa-pojazdy/page__p__3114604#entry3114604

Opublikowano

Dzięki, obczaję te Two Worlds 2. A co do Risen 2, to dwójka jest lepsza niż 1 część? Po ta jedynka była tak nudna, że wyłączyłem ją po 20 minutach gry.

Proszę kliknij a uratujesz życie!

www.pustamiska.pl

Moje tuty:

Jak poprawnie wgrać samochody do Gta 4

http://www.mpcforum.pl/topic/437070-gtaivporadnik-jak-poprawnie-zainstalowa-pojazdy/page__p__3114604#entry3114604

Opublikowano

Wiedzmiń ! :D

Najpierw zacznij grać w jedynke, bo dwójka jest kontynuacją.

Nie wiem czy jeszcze jest, ale kilka dni temu byla promocja na steamie, wiedźmin kosztował 2 euro, a wiedzmin 2 kosztował 5euro, obydwie edycje premium więc wychodzi dosyć tanio, bo np dwójka premium w internetach ksztuje około 50-70 zl.

Edit:

Właśnie sprawdzałem promocje na steamie i niestety obydwa wiedźminy są dalej w promocji, ale już nie w takiej jak były kilka dni temu...

Teraz jedynka jest za 3.99 euro(przed przeceną 7.99euro), a dwójka 9.99 euro(przed przeceną 19.99 euro)

18706.png
Opublikowano

Podobne do GTA.

Sleeping Dogs.

Watch Dogs.

Saints Row.

True Crime.

Do Gothica.

Risen.

Oblivion.

Skyrim.

Kingdoms Of Amalur: Reckoning.

Fable.

Drakensang.

Świątynia Pierwotnego Zła.

• 3 lata później...
Opublikowano

Wiedźmina dowolnie ogrywaj ale polecam od jedynki :D

No i może skoro chcesz średniowiecze to M&B Warband i teraz czekać na Bannerlorda :D

Doje**ł jak sosna w dzika...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...