Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VTUT] Jak zrobić windę w Minecraft, pod wersje 1.5.2

PabeL37

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój kanał?

jak nie to będziesz miał warna a winda całkiem spoko

523561446660279974822.gif              

Opublikowano

Po pierwsze, ref co 24h. Po drugie mało przydatne, trzeba na taką windę zmarnować aż 22 żelaza ( Za takie coś mamy cały set bez butów + 2 żelaza na plusie lub miecz/dwie łopaty) Jeżeli jesteśmy na jakimś serwerze i mamy dostęp do "lift up/lift down" to tracimy tylko trochę drewna którego jest nasrane na całej mapie. 1/10

911001425911918417398.jpeg

Opublikowano

Po pierwsze, ref co 24h. Po drugie mało przydatne, trzeba na taką windę zmarnować aż 22 żelaza ( Za takie coś mamy cały set bez butów + 2 żelaza na plusie lub miecz/dwie łopaty) Jeżeli jesteśmy na jakimś serwerze i mamy dostęp do "lift up/lift down" to tracimy tylko trochę drewna którego jest nasrane na całej mapie. 1/10

Widzę że się uwziołeś na mnie. Jesteś poprostu śmieszny. Tylko mnie tak hejtujesz :>

Opublikowano

Hejtowanie? Takiego słowa nie ma i w naszym języku i w języku angielskim, więc? Ogarnij się i staraj się nie wymyślać nowych słów (czyżby za dużo youtuba? -.-)

"-Widzę że się uwziołeś na mnie. Jesteś poprostu śmieszny. Tylko mnie tak hejtujesz :> "

"- Widzę że nie potrafisz znosić krytyki a na odpowiedź starasz się znaleźć w kimś wady "

911001425911918417398.jpeg

Opublikowano

Chłopaki, spokojnie.

Można wyrazić swoją opinię kulturalnie bez żadnej kłótni.

Jesteśmy na forum z przyjemności, więc nie ma co się denerwować. ;)

Co do filmiku, jest fajny. Bez głosu, no trudno, ale wytłumaczone bardzo dobrze.

Widziałem takie zastosowanie w parkourze i escape, ale o windzie nie pomyślałem.

Można z tym zrobić na prawdę wiele fajnych rzeczy na Singlu, na Multi też.

Zajmuje mało miejsca, a jest na prawdę wydajna. ;)

343731479829004887779.png

Opublikowano

Spoczko pomysl i szybko mozesz sie transportowac z góry w dół i z dołu w góre, ja ostatnio robilem to tak tabliczka woda tabliczka woda itd...

ale to jest wolne i koledzy z gildii mnie wyzywali :( ze ciemno i wolno (1.6.2 pod woda jest ciemno) :D

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jeśli ktoś jest graczem minecrafta to te 22 żelaza to jest nic, od kiedy można naprawiać zbroje, miecz i narzędzia na kowadle. A drewna można zawsze nazbierać.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...