Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki V2 by RyKoX na serwer dedykowany

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, udostępniam Wam odchudzone pliki by RyKoX V2 na dedyka.

Jak wiadomo, RyKoX udostępnił pliki game oraz mysql, jednak waga tego nie była za ciekawa (1gb) a wgrywanie takiego czegoś na dedyka to mordęga. W downloadzie udostępnię folder game, mysql oraz skróty (/start /stop itp), waga paczki to 70mb, natomiast po wypakowaniu waży około 200mb (zawsze lepiej niż 1gb ;d)

Przejdźmy do sedna tematu

DOWNLOAD l SCAN l OPIS

Instrukcja

Plik gameV2.tar.gz wypakowujemy w /usr/home/

Plik bazaV2.rar wypakowujemy na pulpicie, następnie pliki przenosimy do /var/db/mysql/

Plik komendy.rar wypakowujemy na pulpicie, następnie pliki przenosimy do początkowego katalogu /

Uwaga

Pamiętajcie o nadaniu chmod777

Jak wypakować plik tar.gz na serwerze? Tutorial

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

jezu co to za problem rykox dal tez dl wiec po co robisz taki temat ? jak i inne bezuzyteczne ? ;/

3392542656.png

Opublikowano

jezu co to za problem rykox dal tez dl wiec po co robisz taki temat ? jak i inne bezuzyteczne ? ;/

Czytałeś początek tematu? Ty chyba nie wiesz co to znaczy wgrywać 1gb na dedyka xD

Po prostu dałem odchudzoną paczkę plików aby innym zaoszczędzić czas.

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Czytałeś początek tematu? Ty chyba nie wiesz co to znaczy wgrywać 1gb na dedyka xD

Po prostu dałem odchudzoną paczkę plików aby innym zaoszczędzić czas.

rykox tez ja dal .... po kiego ch@ja dodajesz tak banalne rzeczy

3392542656.png

Opublikowano

a co to mi za problem odchudzic pliki rykoxa? usunac game.core z channel1 i channel2 i juz. Wielki mi problem xD

ja na pc mam paczke z Polskimi questami i 4 channelami dzialajacymi i moja paczka zajmuje 50mb a twoja 70 ;x

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Nie jestem pewnien, lecz czy przy takim czymś nie powinno się chociaż z uprzejmości za pytać o zgodę autora plików?

di-HLXD.jpg

• 3 miesiące temu...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

SZKODA, że nie mam wykupionego dedyka bo chętnie bym postawił. Ktoś może ma dedyka i szuka osób do współpracy jako GM??? chętnie pomogę jak coś to pisać do mnie na MPC na prywatnych wiadomościach

• 7 miesięcy temu...
  • 1 rok później...
Opublikowano

WTF Całe forum piszę o plikach serwerowych a clienta nigdzie nie ma ;d

Nie jestem pewnien, lecz czy przy takim czymś nie powinno się chociaż z uprzejmości za pytać o zgodę autora plików?

I Popieram ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...