Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hacksucker ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam pytanie, czy da się to jakoś obejść:

hacksucker.png

Jest to zabezpieczenie z serwera War of Glory

Bardzo proszę o pomoc.

Pozdrawiam.

____

Edit

Pozbyłem się już tego błędu przez usunięcie pewnego pliku... ale po wejściu do gry zalogowaniu się na konto i wybraniu postaci dostaje DC... przez właśnie brak tego pliku... wiecie może czy da się jakoś zrobić tak żeby "niby" wykrywało ten plik?

Opublikowano

Aha... no to może dalibyście mi jakieś poradniki do poczytania itp. naprowadzili choć troszkę jak mam to zrobić a ja bym się bawił :)

Lub jest może ktoś kto by mi to zrobił? oczywiście odpłatnie

Opublikowano

No więc tak, co do crackingu to na pewno Assembler: http://rudy.mif.pg.gda.pl/~bogdro/ (najlepszy chyba :P wystarczy poczytać tylko o DOS'ie ;) )

Ewentualnie możesz zrobić sobie po sprawdzeniu tej "pewnej rzeczy" dll'kę napisaną chociażby w C++ (tutoriali masz pełno w nowym dziale konkursowym :P)

Miłej lektury ^^

@Down: daję Ci małą podpowiedź, ale poszukać już musisz sam, bo dziwne jest napisanie zabezpieczeń a później tłumaczenie co zrobić aby je ominąć ^^

YOU MUST DIE

- Ganon, Koridai

Opublikowano

Hmm... a c o to jest ta "pewna rzecz" ? :D bo żeby to zrobić to chyba powinienem wiedzieć... ;p

I rozumiem, że nie jesteś zainteresowany odpłatnym zrobieniem tego tak? :D

To się będę sam bawił... ale wydaje mi się, że nawet jak to przeczaytam to nie będę wiedział co mam tam w tym Mu zrobić :D... i co to jest ta "pewna rzecz" :D

Opublikowano

Zrób paczkę z mainem i dllkami z folderu. Nie mam ochoty ściągać 200 mb klienta który mi się do niczego nie przyda.

//EDIT:

Albo dobra, olej to. Ściągam klienta... za 15 minut będę go miał ;]

Opublikowano

Już takie coś widzilem też takie mialem i gdzieć był taki temat to była odpowiedź

beztytuufdgdfgdfgdfg.png
Opublikowano

War of Glory Informacje:

Adres: wog.hopto.org

Port: 44405

Wersja: 1.03h JPN

1.03k ? ja tu widzę 1.03h

Najwidoczniej ktoś z woga nie potrafił czegoś rozpracowac to napisał temat, znowu 80% woga przeczyta ten temat i ZNOWU będą latac all z playerami ^^ biedny dudi ; ]

Powodzenia w rozpracowywaniu ;P

Zabici wrogowie lubią się rozerwać

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...