Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Meble, baza, pytania na temat DC

Erni304

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanka: (konta premium nie mam, i żadnego DLC - szkoda mi prawdziwych pieniędzy na darmową gre ;) )

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1.Czy moge kupić meble do bazy bez konta premium czy tam DLC?

2.Jak stworzyć ligę czy tam Klan za darmo ?

3.Co to te całe nowe bilony, np. w sklepie jest dany item i jest dana cena i np, jakiś orzeł srebrny, albo takie ciastko.

4.Czy można zwiększyć prędkość biegu mając klasę SuperSpeed.

5.Mam problem z dodaniem kolegi do permission w bazie, wpisuje jego nick zaznaczam wszystkiego opcje po prawej "aby mógł wchodzić do bazy" itd. i on nie dostaje żadnej info. o tym, oco chodzi?

SW7AIKz.jpg

Opublikowano

Jeśli chodzi o dodawanie znajomych do swojej bazy znajomych to twój kolega musi wejść w mapę i kliknąć "base tracking" i po zaznaczać właściwe opcje.

Meble do bazy możesz zdobywać na misjach.

Te ciasteczka zdobywamy na teraźniejszym evencie Aquaman'a, za "ciasteczka" możesz kupić wodną zbroję itp.

35jxiiu.jpg

Opublikowano

1. nie jestem pewnien, czy bez DLC 6 'Home Turf' jestes w stanie to robic ;)

2. niestety nie stworzysz ligi majac darmowe konto - mozesz jedynie zostac zaproszony do ligi. zeby zalozyc lige musisz miec konto legendary.

3. te nowe bilony to nic innego jak roznego rodzaju marki: mark of triumph, mark of valor itp itd. marki dostajesz w nagrode za ukonczenie misji (challang'u, duosa, alertu, raidu) i po uzbieraniu konkretnej ilosci kupujesz za te marki lepsza zbroje.

4. mozna - musisz jedynie uzyc skill pointa w zakladce traits/super-speed na odpowiednim skillu

5. nie wiem - temat baz jest mi obcy... mam, ale nie korzystam :)

Opublikowano

Jeszcze jedno małe pytanko, bo ja tam mam limit do 1500 $ a gdy mam 1500$ na swoim koncie to u góry mam exetcion czy cos, gdy sprzedaje item a mam 1500$ to ta kasa z sprzedany item jest obok tego napisu exetion czy coś i gdy przyciskam na niego pisze ze mam konto Free i są podziały na premium legendary ze premium moze miec 2000$ a legendary nieskonczonsc.Wiecie czy moge wypłacić te pieniądze które mam u góry ? obok tego napisu?

SW7AIKz.jpg

Opublikowano

realne pieniądze musisz wymienić na SevenCash a za nie w marketplace możesz wykupić na siedem dni gotówkę która Ci się tam uzbierała

(jeżeli cokolwiek kupisz w marketplace zostajesz użytkownikiem premium)

35jxiiu.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

te pieniadze powyzej to tzw. ESCROW - jest to gotowka, ktora zbierasz ponad dostepny limit (jak juz napisales 1500 dla kont free i 2000 dla konta premium).

sa dwie mozliwosci zeby dobrac sie do tej gotowki:

1) kupic token z marketplace (placac karta kredytowa) - masz mozliwosc wyplaty 10k lub 25k przy uzyciu tokena

2) kupic abonament i miec konto legendary - masz wtedy nieograniczony dostep do tej odlozonej kwoty

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...