Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] From Dust

OneManArmy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

natomiast kiedy wlączam gre i pokazuje mi sie kołeczko w dolnym lewym rogu wszytko ok

załadowna gra jest tylko jest ta wstawka z tymi kolumnami i nie pokazuje mi napisu np. nowa gra wszytaj itp poprostu leci wstawka kamera sie przesuwa po ekranie ale nie ma napisow :( PROSZE O ODP SZYBKO :C

Gra zakupiona z magazynu CD-ACTION

ach_92565.png

Opublikowano

Jaka masz wersje gry? Moze zainstaluj najnowszego patcha.

mam najnowszego patcha wszystko jest zaktualizowane i jest git tylko nie widac napisow jest to tło ruchome z tymi kolumnami w piasku :C

ach_92565.png

Opublikowano

sprobuje

Zrób re-instal i zaktualizuj kartę graficzną sterowniki.

sprobuje tylko raczej mam all sterowniki a tak do tego mam Windowsa XP Ultimate jak cos nie usunie mi sie ta gra z konta ??

ach_92565.png

Opublikowano

sprobuje

sprobuje tylko raczej mam all sterowniki a tak do tego mam Windowsa XP Ultimate jak cos nie usunie mi sie ta gra z konta ??

Nie nie usunie ci się po prostu dasz od instaluj i ponownie dasz zainstaluj.

1374104818-U732898.png

Użytkownik MPCforum

Opublikowano

CD-Action ma to do siebie ze czasami plyty sa "do dupy" moim zdaniem, jezeli to nie pomoze zaktualizuj wszystkie biblioteki + Javę, oraz wyczysc rejestr z zbednego syfu.

random.jpg

Opublikowano

Re-instal nie dał nic kompletnie nic wyczyszcze kompa paroma programami i zauktaulizuje :)

ach_92565.png

Opublikowano

CD-Action ma to do siebie ze czasami plyty sa "do dupy" moim zdaniem, jezeli to nie pomoze zaktualizuj wszystkie biblioteki + Javę, oraz wyczysc rejestr z zbednego syfu.

Pomogło czyszczenie rejestru programem Tune Up i Glary Utilites

ach_92565.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...