Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Paypal

Raitmi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam pytanie czy przy zakładaniu paypala muszę wprowadzić prawdziwe dane ? Nie będę go podpinał pod karty bankowe itp. i np. przy wpłacaniu na paypala to po prostu będę przez wypełniony druczek bankowy ^^

Opublikowano

Wytłumacz mi dlaczego nei wpłacę? Jeśli np .na paypalu dam Jan Kowalski a na druczku z banku wpiszę także Jan Kowalski to dlaczego miałbym nie wpłacić ?

Opublikowano

bo nie będzie zgadzał się WŁAŚCICIEL KONTA !

to już twój problem ze sobie sam chcesz utrudnić wpłatę. to co wpiszesz nie będzie pokrywało sie z danymi bankowymi konta , więc na wpłate sobie poczekasz. serwis ma 40 dni na weryfikacje danych właściciela konta

zresztą naucz się czytać bo wszystko o co pytasz pisze jak byk w serwisie i do tego po polsku

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

ja mam się nauczyć czytać? Napisałem w pierwszym poście, że NIE będę podpinał paypala do żadnej karty bankowej a wpłacać na konto będę przez gówniany druczek w banku

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...