Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kamer mod Ravia.

sotoran2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

otóż posiadam kamermoda na ravi i bez rękawic tak od 2-3 w nocy do 9 rano na 6 lvl dropie około 100 heksów , tzn nie ja tylko mój bot... Chciałem zwiększyć tą liczbę dlatego może wiecie jak ustawić aby bot automatycznie po wyczerpaniu się 1 rękawicy zakładał nową ? tzn ogolnie żeby zakładał :P

limit pls

Opublikowano

otóż posiadam kamermoda na ravi i bez rękawic tak od 2-3 w nocy do 9 rano na 6 lvl dropie około 100 heksów , tzn nie ja tylko mój bot... Chciałem zwiększyć tą liczbę dlatego może wiecie jak ustawić aby bot automatycznie po wyczerpaniu się 1 rękawicy zakładał nową ? tzn ogolnie żeby zakładał :P

limit pls

Nie, ma raczej takiej możliwości.

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Opublikowano

gdyby coś istaniło zarobki by się powiększyło , co za tym idzie spadły by ceny heks i zmianek ale.... gdyby takie coś dopiero wprowadzili to na noc 200/300 heksów można by było się dorobić nieźle ;d...

Opublikowano

Narazie takiego Hacka nigdzie nie znajdziesz , ale jak byś napisał na e**PVP** , może by nad tym pomyśleli ;P

1374642900-U336505.png

by Jakim08

Opublikowano

a ja mam pytanie ma ktos moze pickup co widzi tylko hematy rekawiczke i muszle ? ja mam tylko z rekawiczka i hematami a muszle mi nie widzi :/

Pomogłem ? Nie dawaj + ani minusa. Wejdź na www.pajacyk.pl i kliknij na brzuszek pajacyka !

Opublikowano

@ up .. też szukam czegoś takiego bo kamer zbiera mi ciągle syf a gdyby tak też muszle zbierał to te 30kk zawsze na + :D

@edit.

Chciałbym też coś takiego żeby kamer mod podczas opcji " atakuj w zasięgu " zbierał mi hematy bo nie raz leży milimetr dalej i nie zbierze dlatego właśnie lipa z tym

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...