Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Na 3 strony EQ

pajsor33

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Standardowo w Metinie są tylko 2 strony. Na żadnym serwie nie widziałem czegoś takiego. To raczej niemożliwe

Opublikowano

Up@ Albo po prostu nikomu się nie chciało tego robić. Powiem Ci szczerze, że w tych czasach jest wszystko możliwe.

Witam! Poszukuję do Team'u do nowego serwera - Metin2. Zaufanych oraz gotowych poświęcić dwie do trzech godzin dziennie przy pracy na serwerze. Jeżeli interesuję Cię moja oferta proszę pisać na Prywatnej Wiadomośći na MPC lub na GaduGadu - Podane w profilu.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Nie ma takiej mozliwosci, jezeli istnialy by trzy albo byly by do zrobienia to ktos juz na pewno by to zrobil.

random.jpg

Opublikowano

W sumie to trochę roboty jest, bo jeśli zrobimy 3 stronę w Eq to trzeba dawać Im ID przystosować do gejma + zostają pozostałe plik gdzie zdarza się pętla sprawdzająca całe Eq np uitootlipi to też trzeba by było modyfikować. Dużo roboty niestety

nexi.png

CYTOWAĆ MOJE POSTY, JEŚLI LICZYCIE NA POMOC !!

• 5 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...