Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Textury

MaQiu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć! Mam problem z texturami. A dokładnie, gdy podmnieniam pewien blok, jest okej, włączam minecrafta (przez lunchera z tymi modami) i on staje się znów taki jaki był. Macie jakąś radę na to?

Proszę Ściągnijcie Mi te 20% :) Będę Grzecznym Chłopcem

Opublikowano

@Administracja

Proszę o zakmnięcie tematu, z tego co wiem nie da się tego zrobić.

@edit

Nie zamykajcie

Opublikowano

Podmieniam to w %appdata% ---> .minecraft i tam jest plik, w którym są nowe itemki. Podmieniam ten 1 blok dokładnie, i gdy włączam lunchera to ten plik znów jest taki sam jak był poprzednio.

Myślałem o texturpacku, aby zrobić z podmienionym blokiem i w minecrafcie go wgrac. Tylko jak to zrobić?

Opublikowano

Tak się nie robi.

Jak chcesz TP swojego to musisz zrobić w reosurces packs (czy jak to się pisze).

Opublikowano

Chłopaki, w tym asets nie ma tego bloku... A w tym reosurces pack to jak mam to zrobić? Jestem zielony w sprawach texur :/

@REF!

Opublikowano

Chłopaki, w tym asets nie ma tego bloku... A w tym reosurces pack to jak mam to zrobić? Jestem zielony w sprawach texur :/

@REF!

Dodajesz do folderu blocks plik z taka sama nazwa jaki chcesz blok zmienic ;x

Opublikowano

Chcę zmienić blok który jest na serwerze... Tzn nie podstawowy, a nowy... Rozumiecie?

Opublikowano

Ale nie da rady zrobić texturpacka w którym ten block podmienie? Wtedy w grze bym wybrał sobie tego texturpacka i bym się cieszył :).

@Wiem że dowaliłem, ale mówiłem, jestem zielony :D

Opublikowano

A nie da rady jakoś tego zrobić inaczej? Bo to jest surowiec na serwerze, który jest mało spotykany... I jak by był inny block to bym szybko go znalazł :D

Opublikowano

Grzegorz... Nie rozumiesz, to jest na paczce modyfikacji z serwera... Sanguite Ore chyba... Ale nie jestem pewny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...