Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

..::MGBrothers! [Zapowiedz] [1.6.2] [MiniGames] [1.000 slotow] [Areny] [Jedyny taki w Polsce] [NonPremium] [MegaRozgrywka] MGBrothers!::..

ThexSowax

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

23u9cn9.png

IP SERWERA: s120.csrv.pl:41806

Więcej informacji na tabliczkach na serwerze.

Witam. Chciałbym Wam przedstawić serwer minecraft (dokładnie zapowiedź serwera minecraft).

Na serwerze będzie bardzo, bardzo dużo aren. Lecz do dyspozycji będzie 1000 slotów, na dodatek 0 lagów!

Jakie będą areny? Spleef, różne areny pvp i tak dalej.

Może dodamy jeszcze Mob Areny i Survival Games, Paintball itp, jeżeli tylko nam się uda.

Serwer nazywał będzie się "MiniGamesBrothers" (w skrócie MGBrothers)

Jest to jedyny w Polsce tak wyposażony serwer w areny, oryginalność i tak dalej.

3147zgx.png

Chcesz być najlepszy w PVP, spleef'ach i tego typu arenach? Ten serwer jest dla Ciebie!

Spróbuj swoich sił w walkach! Jeżeli Ci się nie uda, rozpocznij przygodę z inną areną!

1zefodw.png

Gdy pojawisz się na spawnie, przeczytaj na nim wszystkie tabliczki, które się tam znajdują!

One pokierują Cię do wejścia/wyjścia z aren, przygody z Nimi, co można za nie dostać i tak dalej!

Nie będę tutaj pisał za wiele. Tabliczki, które znajdują się na spawnie, poprowadza Cię dalej.

1490e3m.png

Na chwilę obecną nie ma tutaj żądnych SS, ale jutro napewno one się tu pojawią.

11hyrfr.png

Na serwerze rekrutacja jest otwarta

Podania składamy do mnie przez wiadomość na forum. Jeżeli jakikolwiek punkt zostanie ominięty, podanie zostaje automatycznie odrzucone.

YouTuber:

Zadaniem youtubera jest promowanie serwera na youtube. Musi on nagrać dobrą reklamę, która przyciągnie gracy.

Ranga ta jest od conajmniej 500 widzów. Ilość rang jest nieograniczona.

Wzór:

Imię:

Ilość subskrypcji:

Kontakt:

Link do kanału:

Nick:

O mnie:

Dlaczego ja:

Budowniczy:

Budowniczy pomaga administracji w budowaniu kolejnych budowli (w tym przypadku aren itd)

Aby zostać budowniczym, przede wszystkim

Wymagania:

Minimum 14 lat

Znajomość ortografii

Talent do budowania i pomysły

Umiejętność pracowania i odnalezienia się w grupie

Podesłanie kilku swoich prac

Wzór:

Imię:

Nick:

O mnie:

Moje prace:

Kontakt:

Dlaczego ty:

Administrator

Otwarta jest również rekrutacja na administratora. Lecz osoba, która chce nim zostać musi być naprawdę, ale to naprawdę ogarniętą osobą, mieć perfekcyjnie opanowaną znajomość komend, duży staż z minecraftem, perfekcyjnie opanowaną ortografię.

Więcej informacji na pw.

Mój kanał na youtube, na którym możliwe, że pojawią się jakieś informacje o serwerze.

http://www.youtube.com/user/ThexSowax

Opublikowano

Macie jakąś przewidywaną datę startu?

I współpracę z YouTuberem? Gdyż jest 1000 slotów a może być mało graczy.

Opublikowano

Macie jakąś przewidywaną datę startu?

I współpracę z YouTuberem? Gdyż jest 1000 slotów a może być mało graczy.

Właśnie w tym problem, że nie mamy współpracy z YouTuberem... Pisałem do Patryka. (MinecraftPolska), tak poprostu zapytałem tylko, a on odpisał, lecz wyskoczył z ceną 200 złotych za godzinnego livestreama. :/

Trochę to dużo...

A jak na razie przewidywanej daty startu nie ma. Ale oczywiście wszystko będzie napisane w temacie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...