Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Darmowy transfer

fristalio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja tam myślę że nie będzie.

Transfery pewnie robią na serwery mniej grywalne tak jak Rosja ;P

Co najmniej takie jest moje twierdzenie bo gram tylko na Nordiku, ale jednak na westa bym się przeniósł ;<

1375198444-U163133.jpg

Opublikowano

Ja bym sie nie przeniosl poniewaz na westa poszliby nooby ktorzy zawsze o przegrana obwiniaja druzyne a sami zbyt dobrze nie graja

Wiecie Gdzie Mam te wasze + i - ,?? tam gdzie światło nie dociera (domyślcie się gdzie....)

Opublikowano

Serwer odpowiada temu gdzie mieszkasz więc wątpie żeby dali to teraz za darmo. Czyli dla polaków przypisane jest EUNE.

Opublikowano

chyba was porąbało zasmiecać kochany west polaczkami no thanks

sam jesteś polaczkiem

@topic prawdopodobnie nie będzie transfery są najczęsciej na serwery dopiero powstałe

Opublikowano

Jakoś nie sądzę żeby był. Ale i tak jakby był to nie radziłbym ci się przenosić. Większość noobów z eune na eu west przeniosą się z powodu "na eune jestem za gupi rzeby wyjsici zy bronzu i mam same nub timy to na west sjem wybijem ! hemhemhem".

Opublikowano

Ehh ,nienawidzę ludzi którzy wyzywają od polaczków lub mówią "Jest tam dużo Polaków" a sami nimi są pownien być za takie coś ban w lolu ;(.

Ale topic: nie ,nie będzie darmowego transfera

Opublikowano

Ja napisałem po angielsku do riotu że sie przeprowadziłem do UK ( co jest prawdą ) i prosiłem zeby mnie przenieśli na west bo moi koledzy tam graja i teraz czekam :P

Play to have fun, not to win.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...