Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Minecraft by zyczu, Pytanie w sprawie keylogger

deren1997

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Piszę tutaj w sprawie Minecraft'a by zyczu, po tym gdy dzisiaj rano nie mogłem korzystać z poprzedniego lunchera znalazłem własnie tego "by zyczu" zainstalowałem wszystko fajnie ... Dopóki gdzieś nie wyczytałem że posiada on keylogger'a potem zacząłem więcej o tym czytać i okazuje się że dużo ludzi uważa że własnie ma ...

Więc znalazłem tutaj poradnik jak usunąć przy pomocy cmd zrobiłem, sprawdziłem tak jak było w poradniku i tu niby wszystko w porządku, jednak dużo osób uważa że to nie jest w 100% dobry sposób, więc znowu wyczytałem i znalazłem że można to zrobić za pomocą programu OTL,

Pobrałem go i w miejsce "własne opcje skanowania" wkleiłem formułkę jaką podał gościu w poradniku :

"HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\SharedAccess\Parameters\FirewallPolicy\StandardProfile\GloballyOpenPorts\List"

i skanowałem

Teraz mam 2 pliki Extras.txt i OTL.txt

link do Extras.txt : http://wklej.to/Cqgmd

link do OTL.txt : http://wklej.to/L5xoZ

Proszę o pomoc

Opublikowano

to nie ma zadnego keyloggera... jeny, wam to sie nudzi.

Nawet jak by mialo, to co, ukradnie ci konto no-premium?

Jakby miało może ukraść dane do innych rzeczy na komputrze, ale nie wiem daltego pytam się was

Opublikowano

w tym nie ma keyloggera po co w ogóle robicie takie tematy

No przepraszam ... Tylko jak się przeczyta kilka takich tematów to zaczyna się robić mętlik w głowie ;/

Opublikowano

No przepraszam ... Tylko jak się przeczyta kilka takich tematów to zaczyna się robić mętlik w głowie ;/

Bez problemu, nie posiada on zadnego keyloggera i nie dostaniesz bana, spokojna glowa ;-)

random.jpg

Opublikowano

Keylogger byl lecz nie za dlugo i to nie byl do końca keylogger jak piszecie tylko last login stealer wiec zagrożone byly tylko premki aktualnie zyczu jest czysty

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...