Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam laptopa

PMMD111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć

Mam zamiar kupić laptopa do 3500zł i proszę Was o podanie jakiś (jeżeli macie) i o opinię (na co mam zwracać umagę itp)
Laptop miałby być pod renderowanie filmów, gry ipt...
Moje minimalne wymagania to:
8GM Ramu
Procesor i7
1TB dysk

Opublikowano

Mam ten sam problem co kolega PMMD111, z tym że nie za bardzo podoba mi się ta grafika nie wiem czy dam rade pograć na ultra np. w bf3, fc3 i inne nowe gry :/ Głupio troche, że kupuje kompa i nie jestem pewien, czy pogram w gry na ultra i full hd. Jak ta grafika wypada? Jest dobra?

Opublikowano

Mam ten sam problem co kolega PMMD111, z tym że nie za bardzo podoba mi się ta grafika nie wiem czy dam rade pograć na ultra np. w bf3, fc3 i inne nowe gry :/ Głupio troche, że kupuje kompa i nie jestem pewien, czy pogram w gry na ultra i full hd. Jak ta grafika wypada? Jest dobra?

Nie wymagaj na laptopie za 3,5k ULTRA w grach. Ten laptop to najlepszy wybór w tym budżecie.

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano
Wezmę chyba tego lenovo IBM y580. Mam do Was jeszcze kilka pytań:

czy da się do laptopa dołożyć dysk SSD (jeżeli tak to czy samo sobie poradzę z tym) ?

Czy mogę kupić większą (bardziej pojemną) baterię do laptopa aby chodził dłużej ?
Opublikowano

6700mAh to dosyć sporo nie wiem czy jest sens dokupywać lepszą

dołożyć raczej sie nie da ale da sie wymienić ten HDD na SDD do dysku często są dodane oprogramowania pomagające w przenoszeniu systemu

1378331621-U719057.png

Opublikowano

Dobra dzięki za all
Biore tego Lenov'a y580 +SDD 128gb a bateri nie wymieniam zamiast tego kupię sobie jakąś podkładkę chłodzącą

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...