Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co wy na to

olon102

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie jak wiadomo BP większości osób Zabrali PP oraz ulepszenie więc w ramach zemsty w Niedziele KAŻDY z nas zrobił by kilka kont i włączył bota na każde konto. co by spowodowało że serwer padnie lub będzie bardzo zlagowany najlepiej żeby to był Europejski glob. 1 w samo południe gdy będzie grało dużo osób. Co wy na to i napiszcie czy uczestniczylibyście w takiej akcji ;)

killalllogo.jpg

Opublikowano

może jesteście 'za młodzi' na tym forum, czy w grze, ale takich akcji było już organizowanych kilka, serwery nie padły, a tym bardziej global 1 który jest najstarszym chyba serwerem i najmocniejszym, możecie próbować, ale nie wróżę sukcesu

Opublikowano

może jesteście 'za młodzi' na tym forum, czy w grze, ale takich akcji było już organizowanych kilka, serwery nie padły, a tym bardziej global 1 który jest najstarszym chyba serwerem i najmocniejszym, możecie próbować, ale nie wróżę sukcesu

Rok temu czy tam 2, serwery były tak zlagowane że nie dało się grać

killalllogo.jpg

Opublikowano

jedynie jesli sie naprawde naprawde postaracie to troszke lagow mozecie wywoalac, watpie zeby wywalilo server bugpointa ...

1377808813-U903831.png

Opublikowano

Jakieś tam konta mam :) Pewnie że takie akcje były i to zjodnoczone z wielu forum ale to raczej ruskie ddos'ami rozwalali serwery a nie normalni gracze. Można się pokazać ale wpływu na serwer to raczej wielkiego mieć nie będzie

Opublikowano

Ech, spokojniej ludzie. Po pierwsze taką akcję trzeba byłoby nagłośnić bo gra po prostu zbyt mało osób i zbyt mało osób się dowie - nie raz serwery wytrzymywały większe obciążenia, po drugie przy zakładaniu kilkunastu i więcej kont z tego samego ip jednego dnia pewnie pójdzie czasowy ban na ip (po prostu zabranie możliwości rejestracji na pare godzin - starczy)
Życzę powodzenia, sam może wziąłbym udział gdyby udało się to lepiej zorganizować, ale z jednej strony ustalanie szczegółów publicznie na mpc jest jedynym sposobem na zebranie w miare przyzwoitej liczby osób, z drugiej jednak wiadomo że bp siedzi tutaj i jeśli akcja miałaby nabrać realnych rozmiarów to dowiedzą się o tym na 100%.

7yo9.png

Opublikowano

Jakieś tam konta mam :) Pewnie że takie akcje były i to zjodnoczone z wielu forum ale to raczej ruskie ddos'ami rozwalali serwery a nie normalni gracze. Można się pokazać ale wpływu na serwer to raczej wielkiego mieć nie będzie

Czy trzeba coś niszczyć ? Wystarczy ze wszyscy puszcza boty na x-2 i nie bedzie sie dało przeleciec :p bo będą takie lagi .

175001456602037225492.gif

Opublikowano

ja chętnie puszcze ile się da ,pierdole ta grę i tych jebanych zakłamanych wolontariuszy

5% za gimbusa ? wes ogarnij

Opublikowano

róbcie, róbcie i następne konto pójdą się j.... , wyłapią wasze główne konta i będzie po ptokach i wielki lament

Nic nie wyłapią zresztą nic nie jest wiadome na razie chciałem sie dowiedzieć ile osób jest chętnych na taką akcje ;)

killalllogo.jpg

Opublikowano

Było kilka takich akcji i tylko za pierwszym razem się to udało i serwery faktycznie padły. BP to tłumaczył paracami konserwacyjnymi (czy jakoś tak) ale coś mi się w to wierzyć nie chce. Kolejne akcje nie dawały żadnego rezultatu, ponieważ serwery DO są zbyt mocne...

Opublikowano

narazie macie aktualke i boty OFF, wątpie ze cos tym zrobicie jak DO ma mocne serwery na taka ilośc ludzi.. nie ma szans z nimi cos wskórać, chca sie pozbyć ludzi którzy nie uczciwie grają, przecież muszą zarabiać z gry a nie tracić na niej ??

Opublikowano

bardzo chętnie się przyłącze

!! TO, ŻE NIE MA OPCJI HIDE NIE ZWALNIA CIEBIE OD PODZIĘKOWANIA ZA POMOC I NAPISANIA SWOJEJ OPINI !!

Opublikowano

Jest sporo chętnych :)

Tylko trzeba wyznaczyć jasną date, i chyba najlepiej jakby to było na jednym serwerze, bedzie najwięcej na raz osób :)

Nie wiem głosowanie jaka data i jedziemy.

Wyróżnić temat, event na facebooku i sie może udać :D

njG5c73.png?1

Opublikowano

Ja niestety nie jestem do końca przekonany co do tego. Serwery BP są dosyć mocne i wątpię czy takie coś by się udało a gdyby się udało to musiało by być bardzo dużo osób.

Opublikowano

Jak i kiedyś Kamyk zrobił takie jakby spotkanie to serwer padł. Co do kolejnego to ja też jestem chętny każdy by mógł zrobić konto i włączyć triala IBota/KBota na 1-1. Wtedy znów by na pewno padły serwery ;)

jp8p35.png
Opublikowano

Jedyna kara jaka BP dotknie to 000 realnej kasy (sms, przelewy itp...) na ich konto.

To prawda to jedyna rzecz która by dała im mocno do myślenia i była by odpowiednią dla nich karą.

A jak na chwile obecną jest strasznie mało osób żeby serwer BP padł. Trzeba jakoś rozgłosić tą całą akcje jeśli do tego miało by dojść.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...