Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z kamer modem na plu

Pi3xell

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

troche podropiłem na kamermodzie na drop hacku bo event byl na plu

ale jeszcze zostalo drugie tyle dropienia a tu nagle mi sie kamermod wylaczyl i teraz wgl nie dziala,

metka pla zaktualizowalem normalnie i przez kurczaki tez i usunalem tez folder newkamerfunc i przywrocilem go i nic nie dalo

blad wyskakuje: niepoprawnie zostal zainstalowany mod, przeinstaluj moda lub usun plik kamerfunc aby moc grac

dodam tez ze zainstalowalem go w innym folderze od nowa tego kamera z metkiem pl tylko inny folder i nic

prosze o pomoc, bede wdzieczny :)

Opublikowano

Była jakaś aktualizacja PL'a?

Uruchamiałeś Kamer Moda przez administratora?

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Opublikowano

no nie zauwazylem, byla aktualizacja wczoraj, wiec chyba musze sciagnac metka od nowa :)?

ale to dziwne bo dzisiaj tak do 16 gralem na dh na kamer modzie i nic sie nie dzialo, a nagle caly metek mi sie zwalil

Opublikowano

a wiecie moze , dlaczego mi dh nie zbiera rekawicy zlodzieja??? ku i bronie na 65 lv itp to zbiera, tylko rekawicy sie nie dalo zebrac

oraz wiecie co to jest za hack ze normalnie w sekunde chyba z 10 itemow gosciu z metka zbiera ze nawet nie zdazam ukrasc???

Opublikowano

a wiecie moze , dlaczego mi dh nie zbiera rekawicy zlodzieja??? ku i bronie na 65 lv itp to zbiera, tylko rekawicy sie nie dalo zebrac

oraz wiecie co to jest za hack ze normalnie w sekunde chyba z 10 itemow gosciu z metka zbiera ze nawet nie zdazam ukrasc???

Jest autopick up z drop hackiem. :)

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Opublikowano

zaktualizowalem metka i moda i ten sam blad jak pisalem w pierwszym poscie. co jest? co sie dzieje? odpalilem kurczaki, wzialem hs update, usunalem i przywrocilem new kamerfunc i tez moda od nowa instalowalem i nie wiem dlaczego nie dziala?

Opublikowano

dzieje się tak bo po wgraniu moda odpalasz patchera, dlatego ci taki błąd wyskakuje, nie odpalaj go tylko wgraj teraz jeszcze raz i moda odpal.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...