Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Build] Fiora

S0NikX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Chciałbym jakiś build do Fiory jestem graczem początkującym mam zaledwie 16lvl w lolu.

Fiora to moja chyba 5 lub 6 odblokowana postać. Spodobała mi się podczas gdy widziałem ją jak ktoś inny nią gra.

Lubie grać własnie w takim stylu jak Fiora posiada.

Proszę o rozpisanie najlepiej po polsku w pelnych nazwach i nie chce żadnych skrótów itemów bo jeszcze ich nie znam.

Temat o Fiorze był ale już dawno i nic konkretnego nie wyczytałem każdy pisał inaczej, chciałbym konkrety!

0fiz5s7s0sea1k4fzfl.jpg
Opublikowano

Witam,

Chciałbym jakiś build do Fiory jestem graczem początkującym mam zaledwie 16lvl w lolu.

Fiora to moja chyba 5 lub 6 odblokowana postać. Spodobała mi się podczas gdy widziałem ją jak ktoś inny nią gra.

Lubie grać własnie w takim stylu jak Fiora posiada.

Proszę o rozpisanie najlepiej po polsku w pelnych nazwach i nie chce żadnych skrótów itemów bo jeszcze ich nie znam.

Temat o Fiorze był ale już dawno i nic konkretnego nie wyczytałem każdy pisał inaczej, chciałbym konkrety!

No to jesli kazdy pisal inaczej, to czego oczekujesz teraz? Kazdy ci powie co innego. Zagraj sobie customa z roznymi buildami i sprawdz ktory bedzie wg cb najlepszy.

Jungle - Lee Sin

Solo top - Tryndamere

Mid - Fizz

ADC - Blue Build Sivir

Support - Blitzcrank/Janna

Opublikowano

Polecam od siebie taki build:

3074_Ravenous_Hydra.png + 3047_Phase_Striders.png + 3031_Infinity_Edge.png + 3071_The_Black_Cleaver.png + 3035_Last_Whisper.png + 3026_Guardian_Angel.png

To wyżej było obrazkowo, rozpisane po Polsku wygląda to tak:

Hydra + Tabi Nindży lub Buty Merkurego + Ostrze Nieskończoności + Czarny Tasak + Ostatni Szept + Anioł Stróż

I teraz kilka rad:

Między butami dokonujesz wyboru zależnie od tego czy twój opponent zadaje obrażenia magiczne czy fizyczne.

Kolejność drugiego/trzeciego itemka możesz sobie pozmieniać, ja podając ten build na kolejność nie patrzyłem więc nie podałem dokładnej kolejności, trzymaj się jednak tego by na samym początku złożyć Hydrę ktora się nam bardzo przyda.

Możesz zamiast Ostrza Nieskończoności złożyć Krwiopijcę, a zamiast Anioła Stróża Zbroję plemienną, to już wszystko według twojego uznania.

Opublikowano

Ja polecam build, który osobiście stosuje:

- Nagolenniki Berserkera

- Krwiożercza Hydra

- Krwiopijec

- Widmowy Tancerz

- Ostrze Nieskończoności

- Ostatni Szept

Opublikowano

Ja stosuje taki bulid :

• Tabi Ninja

• Od razu z grubej rury - Czarny Tasak

• Ostrze Nieskończoności/Krwiopijec

• Ostatni Szept lub Zostawiamy Slot na wardy

• Hybryda

• Tuta zależy : Jeśli mamy mało Armoru i często giniemy - Anioł Stróż , jeśli małlo Atack Speedu - Widmowy Tancerz , jeśli mało AD (wątpliwe) K.W. Miecz

(Dziwne te polskie nazwy ;D)

giphy.gif ­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...