Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Sponsor *PokerFace*

ZeusekHD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie Poszukuje Sponsora do gry NFS : World

Jak sie domyslacie pewnie na speed boost'y i otóż to

na czym bedzie to polegało ja za te speedboosty będe robił samochody i się chwalil kolegom i różnym tam i przy okazji mówił ze to zasługa tego Sponsora . Możliwe też ze bd dawal napis z nickiem Sponsora ;p na samochodach :)

Ktoś Chętny ? :D

*Tak , Tak przypuszczam że zaraz temat close do smietnika i pare % , + wysmianie od userów mpc forum , Mam nadzieje że znajdzie się ktoś ;c *

531ms4.jpg

Nie Kłóć Się z Głupcem , Bo Najpierw Sprowadzi Cię Do Własnego Poziomu A Potem Pokona Doświadczeniem

Opublikowano

Biznes sie nieopłaca "Bede Chwalił się kolegom i mówił że to zasługa tego sponsora"

ile ty masz lat temat do kosza

523561446660279974822.gif              

Opublikowano

*Tak , Tak przypuszczam że zaraz temat close do smietnika i pare % , + wysmianie od userów mpc forum , Mam nadzieje że znajdzie się ktoś ;c *

-.- poza tym ten sposób rozprzestrzeniania sie / Chwalenia Sponsora jest do negocjacji i w szelaki sposób moge to robić ;p

531ms4.jpg

Nie Kłóć Się z Głupcem , Bo Najpierw Sprowadzi Cię Do Własnego Poziomu A Potem Pokona Doświadczeniem

Opublikowano

Ja juz bez tego jestem znany ;/

Zamkne temat, by oszczedzic oszczerstw na Tw temat od innych userow. Poza tym na mpc obowiazuje zakaz handlu ;c

Kosz

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...