Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Klon Samsung Galaxy S3 czy Alcatel One Touch 991D

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich i mam do Was pytanie.

Z racji tego iż nie mam dużego budżetu a potrzebuje na szybko telefonu z androidem to mam problem, a mianowicie który telefon lepiej zakupić:

Klon Samsung Galaxy S3: http://allegro.pl/smartphone-s3-i19300-i3407781380.html , dużo o nim czytałem i jak dla mnie nie jest źle a naprawdę z wyglądu mi się podoba, zdaję też sobie sprawę iż jest on z chin. Co Wy na jego zakup ?

Alcatel One Touch 991D: jako tako mój kuzyn ma owy telefon i jakoś nie jestem do niego przekonany ....

Bardzo Was proszę o wybór między tymi dwoma telefonami :)

P.S. No chyba że jeszcze jakiś tani do 100zł polecicie z androidem.

Wiem że Alcatel jest droższy ale kuzyn chce mi go za 100zł sprzedać tak że nie wiem ...

Pozdrawiam !

gra.png

Opublikowano

No fakt, ale na wypasie mi nie zależy a ten Alcatel mnie wkur***a gdyż są chol***ne lagiii

A ten S3 strasznie mi się podoba z wyglądu ... ale czy w praktyce się chociaż do GG spisze :D ?

No czekam dalej ;)

gra.png

Opublikowano

No fakt, ale na wypasie mi nie zależy a ten Alcatel mnie wkur***a gdyż są chol***ne lagiii

A ten S3 strasznie mi się podoba z wyglądu ... ale czy w praktyce się chociaż do GG spisze :D ?

No czekam dalej ;)

W praktyce to... no inaczej to określić nie można : GÓWNO

LG GT540 + CyanogenMod i masz w porządku smartphone.

Opublikowano

No tak ... poruwnywając LG GT540 z tym klonem s3 to jako tako paramki ma lepsze ta s3 ale sugerujecie że to fake ?

gra.png

Opublikowano

No tak ... poruwnywając LG GT540 z tym klonem s3 to jako tako paramki ma lepsze ta s3 ale sugerujecie że to fake ?

"poruwnywając" GZ xD

Ta podróba to jest najgorsze, co możesz kupić. I to nie jest klon...

Opublikowano

oglądam właśnie filmik o tym s3 i pierwsze wrażanie: wowww o.O (xD) ale po włączniu obraz strasznir zimny ponadto zamiast rysika dali antenke TV .... ale jako tako nooo nawet nawet

gra.png

Opublikowano

oglądam właśnie filmik o tym s3 i pierwsze wrażanie: wowww o.O ( xD) ale po włączniu obraz strasznir zimny ponadto zamiast rysika dali antenke TV .... ale jako tako nooo nawet nawet

Dobrze, bierz co chcesz. Poleciłem coś, co jest dobre a Ty wybierasz wspomniane wcześnie "GÓWNO".

Opublikowano

klon = gówno xD

zwolnij bo nie nadążam :p

ale te LG wygląda jak moja stara nokia z javą :/

a idzie jeszcze jakiś do 100zł kupić z andkiem ?

gra.png

Opublikowano

nawet nie wchodze na tą aukcje, pewnie ma telewizje 5G super wifi super LTE super trio sim i takie tam? alcatel był i bedzie gównem, a podróbka jakiegokolwiek tel to juz porażka, jak masz takie podejscie to odpusc sobie telefon narazie xD jak sie nie zabiłbyś dzwoniąc taka podróba to by było ok, uzbieraj sb i kup cos ze sklepu i tyle

Sympatyczny, Kochający, Umiłowany, Romantyczny, Wielki, Inteligentny, Empatyczny, Ludzki - po prostu JA!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...