Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Dodatki do Wlasnej Przegladarki/Nauczyciel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

.:.Hej.:.

1 Rzecz to taka = Szukam Nauczyciela / Pomocnika Do zrobienia Strony Przegladarkowej w VB 2010 Express

2 Rzecz to Taka = Potrzebuje Pomocy z waszej strony chcialbym dodać np możliwość robienia zakladek w wlasnej przegladarce |

Także Dodawania Nowych Kart | And Coś w tylu Przycisku ''Opcje'' Po której wyskakuja dane np zmien strone domową lub

Zarządzaj zapisywanymi Haslami takie wiecie praktyczne i przydatne .. wiem dużo dość wymagam ;p

+ Móglby ktoś powiedziec jak zrobić aby po nacisnieciu klawisza ''Info'' wyskakiwal tekst w przegladarce i byl tam moj tekst zamieszczony ;p

531ms4.jpg

Nie Kłóć Się z Głupcem , Bo Najpierw Sprowadzi Cię Do Własnego Poziomu A Potem Pokona Doświadczeniem

Opublikowano

Miszczu dobrze ale nie rozumiem ''Otwieramy Program.cs'' ''Tworzymy nowy projekt'' po co tworzyć jak juz mam ten projekt przegladarki ? czy to nowe trzeba zrobić ? oddzielne ?

531ms4.jpg

Nie Kłóć Się z Głupcem , Bo Najpierw Sprowadzi Cię Do Własnego Poziomu A Potem Pokona Doświadczeniem

Opublikowano

Miszczu dobrze ale nie rozumiem ''Otwieramy Program.cs'' ''Tworzymy nowy projekt'' po co tworzyć jak juz mam ten projekt przegladarki ? czy to nowe trzeba zrobić ? oddzielne ?

Tamten poradnik przedstawia wszystko od podstaw, tutaj możesz ominąć kilka kroków.
Opublikowano

a jakieś dalsze kroki z moim tematem ? różnymi dodatkami ? pomysły jakieś?

531ms4.jpg

Opublikowano

Dużo wymagasz, chcesz aby ktoś zrobił to całe za ciebie ;)

Najlepiej samemu wpaść na to ;)

Więcej zapamiętasz.

Licze na Like !

Masz jakieś pytanie? Napisz mi na PW.

Opublikowano

Dodatki powiadasz?

Dodaj np. Zakładki, Historię, Motywy albo przynajmniej schematy kolorystyczne, klienta email itp. ;)

@edit Co do "Info" to tworzysz button, a w nim MsgBox :)

Opublikowano

Spoko Dzięki viper po raz 2 xD

Są Jakieś Strony z wszystkimi kodami do visual basic 2010?

531ms4.jpg

Opublikowano

Public Class Form1

Private Sub Button6_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button6.Click
        WebBrowser1.Navigate(TextBox1.Text)
    End Sub

Private Sub Button5_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button5.Click
        WebBrowser1.GoHome()
    End Sub

Private Sub Button4_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button4.Click
        WebBrowser1.Stop()
    End Sub

Private Sub Button2_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button2.Click
        WebBrowser1.Refresh()
    End Sub

Private Sub Button3_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button3.Click
        WebBrowser1.GoForward()
    End Sub

Private Sub Button1_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button1.Click
        WebBrowser1.GoBack()
    End Sub

Private Sub Progress(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.Windows.Forms.WebBrowserProgressChangedEventArgs) Handles WebBrowser1.ProgressChanged
        Try
            ProgressBar1.Value = e.CurrentProgress
            ProgressBar1.Maximum = e.MaximumProgress
        Catch ex As Exception
        End Try
    End Sub

Private Sub Button7_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button7.Click
        Form2.Show()
    End Sub
End Class

macie caly kod który udało mi sie napisać z pomocą yt+ was ja dalej jestem głupi nie moge sie niczego nauczyc bo dla mnie to jakas czarna magia i to co wy do mnie mówicie nawet te głupie wywołanie to dla mnie problem .. i ogólnie nie wiem czy dalej kontynuować robienie tej przegladarki skoro ja nic nie umiem tylko wy mi pomgacie i wlasciwie robicie robote za mnie .. ;/ jak cos da rade zrobić z tym kodem i wytlumaczyć do mojego malego zasranego mózgu aby zrozumial choc troche logike i sens działania tych kodów itp to prosze bardzo ..

531ms4.jpg

Opublikowano

Nie rozumiem cie co to ma do rzeczy ?

531ms4.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...