Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jaka gra ?

xNizoNx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaka ciekawa gra pójdzie na tym sprzęcie:

System: win 7

Procek: Intel® Celeron® D CPU 3.20 GHz

Ram: 2,50 GB

Karta Graficzna : Redeon x300/x550/x1050 Series Secondary

Interesują mnie głównie gry RPG, cRPG, FPS.

P.S

Wiem, że to jest zabytkowy PC, ale do końca wakacji muszę przetrwać /;

1375193663-U933511.png

Opublikowano

Arcania Gothic IV pojdzie tez I,II,III wszystkie GTA diablo 1,2 Heroesy od 1 do 5 a nawet 6 BF CoD 1 2 3 4

From Dust CS xD i wiele innych :)

ach_92565.png

Opublikowano

Quake III

GTA IV

Half-Life 2

Worms 3D

Tylko zauważ, że moja karta obsługuje pixel shader 2.0 -.-

1375193663-U933511.png

Opublikowano

Wszystkie czesci Gta, Diablo 1,2, moze na najnizszych 3-ka.

Proszę... Skoro się nie znasz to nie udzielaj odpowiedzi.. Moja karta nie obsługuje pixel shader 3.0 !

1375193663-U933511.png

Opublikowano

Proszę... Skoro się nie znasz to nie udzielaj odpowiedzi.. Moja karta nie obsługuje pixel shader 3.0 !

A jezeli ty nie znasz sie na grafice, to sie nie wypowiadaj. Jest prsote obejscie ktore potrafi obsluzyc Pixel Sharder 3.0 majac przykladowo 2.0

Wiec podalem dobre gry, do ktorych mozna zrobic obejscie, powinienes mi za to dziekowac ;)

random.jpg

Opublikowano

A jezeli ty nie znasz sie na grafice, to sie nie wypowiadaj. Jest prsote obejscie ktore potrafi obsluzyc Pixel Sharder 3.0 majac przykladowo 2.0

Wiec podalem dobre gry, do ktorych mozna zrobic obejscie, powinienes mi za to dziekowac ;)

Tak. Tylko ja chcę pograć w gry i mieć minimum 25 FPS a nie 1...Wiem, że jest 3Danalyzer, ale to jest totalne dnoo.

1375193663-U933511.png

Opublikowano

Stalker: Cień Czarnobyla

Brothers In Arms: Road to Hill 30/Earned in Blood

Star Wars: Knights Of The Old Republic

Opublikowano

Jeżeli jeszcze chcesz coś ciekawego to polecam Amnesia; The Dark Descent + dodate do tej gry: Mental Memories.

Razem oby dwie gry ważą ponad 1,30 GB ale oddzielnie po 600 mb. Musisz mieć oby dwie, żeby zagrać w dodatek, poza tym

do Amensii jest masa custom stories - robionych przez graczy, uwierz mi, graj w nocy, na max słuchawkach, a będziesz miał
pełne spodnie :D

random.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...