Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

EngraveR

engraver

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, witajcie :)

Już od dłuższego czasu zajmuję się grafiką, lecz od dzisiaj biorę się za to na poważnie.

Sygnatury nigdy nie był moją mocną stroną więc na nich będę się tu skupiał. Nie znaczy to, że nie pojawią się inne prace :)

Czekam na wasze rady.

t73LEZg.jpg

Opublikowano

nie rób prac monokolorystycznych, bo bardzo brzydko to wygląda (no chyba, że w ostateczności b&w). rób ładne, kolorowe prace. napis wprost z horroru. na sygnaturach zazwyczaj wskazany jest minimalistyczny napisik albo w ogóle bez napisu. brzydkie c4d, nie bardzo nam tutaj pasuje. ogólnie drugi plan to jakaś kaszanka :( nie umieszczamy focalu w centrum. staramy się umieszczać go bliżej boków. czemu ten render po lewej stronie jest taki poobgryzany? biedaczysko. światło to jakiś absurd - rozmazany soft, rly?

Opublikowano

t73LEZg.jpg

Ten napis z tyłu mi się nie podoba, bo o ile widzę, to chciałeś tam napisać swój nick. Uciąłeś go i nie wygląda to fajnie. Co do pracy światło jakoś dziwnie zrobione, moim zdaniem nie w tym miejscu co trzeba. No i to c4d za postacią, wygląda fatalnie.

Opublikowano

t73LEZg.jpg

Jeju na pierwszy rzut oka razi mnie ten napis i te "niby" źródło światła. Te źródło robiłeś chyba białym soft brushem i rozmyciem.. W dodatku ten monokolor. Praca nieestetyczna niestety.

1325621825-U261344.png
Opublikowano

może lepiej by się prezentowała na mniejszych rozmiarach teraz nie podoba mi sie wolalbym ujrzeć tą prace w mniejszych rozmiarach może te światło nie pasuje przesadziłeś z nim ; d

05579026465146431726.png

Odpalę blanta z ranka, bo pierdole świat cały,

Jedno jest pewne, nigdy nie odbierze mi wiary.

Za bardzo wierze, stary, w siebie, jak egoista,

Bo wierzyłem raz w kogoś i ta wiara już prysła,

Moderatorzy to Kur*yy na tym forum ! JebaN* pacany lat 10 i daja tylko warny buhahha jeb*ć psy ! Możecie mi zrobić loda :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...