Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ban za cheatowanie - na ile czasu?

therock45

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo, mam ochotę załączyć auto finisha, wiem że za to jest ban, ale 1 typek pisał, że dostał ban czasowego za cheatowanie. Od czego to zalerzy? Że jeden dostanie na zawsze, a 2 czasowego za to samo?

Opublikowano

Ban czasowy = bug za używanie cheat'a nieprawidłowo, lub losowo dostaniesz go podczas używania cheata (czas z tego co slyszałem od 30min. do 9h.)

Bana jak dostaniesz to permentalnego, "bardzo łatwo wykryć cheat'y aktualne" dziś tak EA przez tel. jak dzwoniłem mówiło :P Ja już nie cisne na autofinishu (napewno nie na moim głownym koncie).

Opublikowano

AF jest wykrywalny, nie radze uzywac. Ban jest bodajze na 6h-problem z uwierzytelnianiem, a jak EA wkroczy to perm.

Jak bd uzywal z umiarem i dopiero zakaczysz go po ok 10s od startu to raczej problemu nie powinno byc.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

AF jest wykrywalny, nie radze uzywac. Ban jest bodajze na 6h-problem z uwierzytelnianiem, a jak EA wkroczy to perm.

Jak bd uzywal z umiarem i dopiero zakaczysz go po ok 10s od startu to raczej problemu nie powinno byc.

10sek. daje jedynie mniejszą szanse że wykoczy uwierzytelnienie. Sam dzis testowałem, 10/13sek i tak wyłapałem ten błąd na 2h.

Opublikowano

A sie ma sprawa ze speed hackiem?

Ban czasowy = bug za używanie cheat'a nieprawidłowo, lub losowo dostaniesz go podczas używania cheata (czas z tego co slyszałem od 30min. do 9h.)

Bana jak dostaniesz to permentalnego, "bardzo łatwo wykryć cheat'y aktualne" dziś tak EA przez tel. jak dzwoniłem mówiło :P Ja już nie cisne na autofinishu (napewno nie na moim głownym koncie).

Cheaty aktulne tzn? Te które akurat są w użyciu?

Opublikowano

jak będziesz używał umiejętnie i nikt nie nagra twoich wyczynów (odbijasz się od ścian a ciśniesz jako 1-wszy) to spokojnie możesz używać

93988298266825447943.png

Opublikowano

A sie ma sprawa ze speed hackiem?

Cheaty aktulne tzn? Te które akurat są w użyciu?

Nie wiem ja tylko rozmawiałem z konsultantem o autofinishu, bo mi uwierzytelnienia wyskakuja non stop :P

Opublikowano

Nie wiem ja tylko rozmawiałem z konsultantem o autofinishu, bo mi uwierzytelnienia wyskakuja non stop :P

aha ok ;), bede próbował z SH cos bajerować xD

Opublikowano

aha ok ;), bede próbował z SH cos bajerować xD

Ale są tego warunki jedź pierwszy nitro na początku potem poćiśni na sh naprzykład pod mostem możesz

523561446660279974822.gif              

Opublikowano

Ale są tego warunki jedź pierwszy nitro na początku potem poćiśni na sh naprzykład pod mostem możesz

Planowałem podczas doskonałego startu kliknąc na sec sh ;)

Opublikowano

na początku nie używaj bo cię wszyscy widżą najlepiej wcisnąć nitro i sh wtedy będą myśleli że na nitrze jedziesz a nie na sh.

Opublikowano

używaj sh podczas kiedy nikt Cię nie widzi i nigdy przy starcie ew. podczas działania pawerup-ów i delikatnie by nie obijać się o ściany

93988298266825447943.png

Opublikowano

Jak nie chcesz dostać bana, to używaj "incognito", np. jak jedziesz ostatni i chcesz nadrobić, albo jak jedziesz pierwszy to tuż za zakrętem (żeby nie było widać).

A najlepszy sposób żeby nie dostać bana za cheaty, to po prostu ich nie używać ;)

HB5fLf7.png

Opublikowano

Jak nie chcesz dostać bana, to używaj "incognito", np. jak jedziesz ostatni i chcesz nadrobić, albo jak jedziesz pierwszy to tuż za zakrętem (żeby nie było widać).

A najlepszy sposób żeby nie dostać bana za cheaty, to po prostu ich nie używać ;)

No tak, ale teraz małe szanse są na nabicie klasówek tak jak dzis, przed metą moze 96% wyprzedilem typa na nitrze mr2, a on i tak był miejsce przedemna, pewnie sh użył bo innej opcji nie ma skoro całkowicie był za mną

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...