Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziewczyny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym dowiedzieć się co was najbardziej denerwuje a co najbardziej lubicie , ja narazie znajduje same wady oto moja lista 1. Ze wszystkiego się śmieją najczęściej sztucznie 2 . Ciągle gadają , nie można nic powiedZieć 3 . Nic nie mówią , 4 . Chcą być na sile fajne lub smiesZne 5 . Palą Ok to jedna superlatywa xP 1. Niektóre naprawdę są fajne

Opublikowano

Hmm...

Po pierwsze to są śliczne ;P

Moge wysłać fotke koleżanki ,która ma 14 lat ale cycki ma rozmiarów Rabczewskiej i w dodatku naturalne ;)

Trzeba wziąć pod uwagę ,że każda jest inna ;)

Przeważnie ładne mają zajebisty lub zjebany charakter

Brzydkie mi się podobają pod warunkiem ,że będzie coś w stylu Uli Cieplak tylko więcej kobiecości bym poprosił ;)))

Polecam oglądnąć Galerianki ;))) To są te ze zjebanym humorem xD

Ale jakby taka Ola miała by mi robić loda za jeansy to bym się zgodził ,ale pod warunkiem że byłbym pierwszym klientem :P

Opublikowano

energy jezeli twoja ciotka to ta na avatarze to chyba mnie z nia zapoznasz xDDD

<sex>

<sex>s1rk0z4p0l<sex>

<sex>

Opublikowano

Widzę nie rozumiesz ;] ciocia = okres, okres = ból , ból = zło. Ale jeśli chodzi o moją ciotkę to mam jedną taką młodą brunetkę fajniutką, ale fffff nie będę gustował w cioci :O, a wątpie że wystarczy ci lat żeby startować ;]. Wracając do postu miałem na myśli że kiedy moja dziewczyna ma okres, wszystkie dziewczyny wtedy nie są zbyt miłe i trzeba im okazywać dużo czułości.

2006-2010