Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Hecarim

HrabiaMarkiz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co sądzicie o hecarimie na topie ? opłaca się nim iść ?? słyszałem, ze kontruje dariusa

Mój pro złomek:

Procesor: Intel Pentium Dual-Core E5300 2.66 ghz | Karta graficzna: Asus Radeon HD 4350 | Mobo: Foxconn G31MX | RAM: 2gb ddr2 | Monitor: 1280x960 PnP | Zasilacz: Delta 300W

Opublikowano

Kilka rzeczy które ci teraz powiem

1. Hecarim na topa jest to zmarnowanie jego potencjału i tego że nie został zbanowany

2. Hecarim carruje gry w jungli, na topie jest strasznie średni

3. Kontra na Dariusa? I to zachęciło cię do założenia tematu xD? Kontry to nie wszystko.

4. Nie, Odpada na topa, only jungle.

+ Jeśli Pomogłem : ]   THE TRUE ELO HELL IS IN THE GOLD.

Opublikowano

Tylko jungla, na topie jest średni. Poza tym, kontra to nie wszystko, liczą się umiejętności gracza.

8zbv.png

f1zzy here.

'Hodor hodor hodor!' ~Hodor

Opublikowano

Iść Hecarimem na topa to bardzo głupi pomysł, marnujesz tym jego potencjał. Jego styl gry polega na rozbiegnięciu się i wparowaniu na pełnym biegu we wroga, na topie nie masz na tyle miejsca, żeby to zrobić. Enemy ucieknie w strone tureta i po twojej szarży.

Opublikowano

Do jungli hecarim jest bardzo dobrą postacią ( silne ganki , łatwe ubijanie potworów ) oraz myślę, że na topie również się spisze ( łatwa farma , jest twardy , można ubić przeciwnika 1v1 )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...