Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GTA IV problem

kserxu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

jakoż iż na steam była promocja kupiłem sobie tą grę.

i chciał bym się poradzić na jakich ustawieniach graficznych grać bo ciut mi przycina :(

specyfikacje:

karta graficzna: GeForce GT 520

procesor: AMD FX-6100 Six-Core Processor

pamięć ram: 8GB

system: Windows Vista 64bit

ścina nawet na średnich :(

Opublikowano

mam podobny problem , procek i ram ten sam , a grafa radeon 7770 i system win8 .

gram na auto ustawieniach (wysokie) , na bardzo wysokich gra strasznie laguje POMOCY :(

PRZYŁĄCZAM SIĘ DO TEMATU

@up spróbuj zainstalować patch 1.0.4.0 też sprawdzę u siebie

sygnakepacz.png

Opublikowano

to jak zainstalujesz to powiedz czy działa bo ja mam takie szczęście że bym musiał od nowa pobierać z zasranego steama :(

Opublikowano

patch 1.0.4.0 nie pomógł mi . Marne te gta iv 0 optymalizacji , rockstar olało pc-towców .

@topic : Spróbuj wyłączyć dziennik zdarzeń i kolektor zdarzeń w usługach ( Wpisz na YT GTA IV Lag Fix/ GTA IV Lagi na win7 i będzie tego masa . To pomaga na win7 wzwyż , ale spróbuj na swojej viście

sygnakepacz.png

Opublikowano

ok, dzięki

szkoda że rockstar ma największą liczbę odbiorców gdzieś i skupia się na konsolach :(

przykładem tego może być to że sterowanie samochodami jest w IV strasznie drewniane i i lepiej jeździło by się na padzie,

czy chociażby to że V wyjdzie ze sporym opóźnieniem z porównaniem do konsol :(

Opublikowano

Patch 1.0.1.0 // Patch 1.0.4.0 - to najlepsze patchy, jakie mogą być.

Patch 1.0.1.0 - na niej można praktycznie każdą modyfikację wgrać ( samochód / skina, itd ).

I ja już, ten problem - zostal już naprawiony, przez Ciebie?

bez gif

Opublikowano

Steam automatycznie pobiera aktualizację do swoich gier. Radzę pogrzebać w pliku commandline.txt. Tam można pozmieniać wszystkie ustawienia graficzne w bardzo rozszerzonym stopniu. Polecam też sprawdzić czy gra aby na pewno korzysta ze wszystkich rdzeniu procesowa (a na pewno, nie korzysta^^). Zwiększenie priorytety procesu GTA4 i ustawienia koligacji na 4/5/6 rozwiąże problem. :)

76561198093115115.pngAddFriend.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...