Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] The Sims 3

boyaka18

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z grą The Sims 3 Zwierzaki. Otóż wszystko pięknie działa ale gry wchodzę do miasta byle jakiego po prostu jest cale miale i tylko kontury działek trochę ciemniejsze.

Gry odpalam grę wyskakuje mi komunikat że The Sims 3 nie rozpoznało mojej karty graficznej.

Mam dwie karty graficzne :

Intel® HD Graphics 4000

NVIDIA GeForce GT 635M

Windows 8

Procesor:

Intel® Core i7-3610QM CPU @ 2.30 <------- i takich 8.

Ram : 6 GB

Same The Sims 3 Chodzą bez żadnych problemów. A gdy instaluje The Sims 3 Zwierzaki zaczyna się ten cały problem.

Opublikowano

już to zrobiłem dalej nic :(

Przez chwilą odkryłem że tylko w widoku miasta tak jest domek i reszta wygląda normalnie tylko gry widzę całe miasto tak się robi. :(

Proszę o pomoc.

Opublikowano

Spróbuj re-instal uruchom jako administrator plik .exe i ze zgodnością swojego systemu operacyjnego i na dodatek zaktualizuj DirectX

1374104818-U732898.png

Użytkownik MPCforum

Opublikowano

Zainstaluj nowe biblioteki C++ oraz zaktualizuj frameworka, co najwazniejsze, zainstaluj na inny dysk i w opcjach, sprawdz jakie masz detale (w grze)

random.jpg

Opublikowano

A spróbuj przeskanować komputer antywirusem coś tu jest nie tak.

1374104818-U732898.png

Użytkownik MPCforum

Opublikowano

Aceman dzięki wiszę ci piwo. Widocznie The Sims 3 Zwierzaki nie jest na Windows 8 dałem zgodność z Windows XP ( Servis Pack 3 ) i wszystko śmiga na maxa :D Jeszcze raz wielkie dzięki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...