Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz] Tribalis Wars Age - Serwer Marzeń

Silv3rEx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

UWAGA SERWER ON

ZAPRASZAM DO GRY

SERWER ON OD 10:00 DO 22:00 !!!

post-402204-0-46289500-1374236120.png

Serwer został stworzony przez Silv3rEx

Pliki by Bartek

Nie przywłaszczam sobie jego plików ja jedynie edytowałem je, byście mogli Grać!

Serwer ruszy 21 lipca 2013 r. o godzinie 10:00

Będzie to serwer Hamachi.

post-402204-0-02032900-1374236213.png

-Dodałem Zgłoś Gracza na nicku jak przeglądasz wioskę.

-Edytowałem system budowy jak i technologi wojska.

-Dodałem jednostkę Chłop która jest automatycznie badana na początku rozrywki.

-W Ratuszu i Kuźni macie rozpisane co od którego poziomu jest.

-Zostały edytowane jednostki, atak, deff itp.

-Trudniej jest zrobić szlachcica.

-Edytowana została strona główna jak i powitalna.

-Została dodana funkcja czat, można tam się dogadać z graczami.

-Usunięta została aktywacja konta.

-Naprawiony ranking.

-Pełne zabezpieczenie serwera.

-Mapa została zapełniona różnymi krzakami, by grało się milej.

-Została edytowana mapa, mniej zbędnych rzeczy (przekonacie się sami)

** I wiele wiele innych nowości. **

OPIS :

Na start mamy 26 pkt

250 Szybkość ( Nie zwiększę jej, bo nie chce mieć jednego dnia w rankingu 200 tysięcy pkt)

-Szlachcic (Monety)

-Tryb Nocny : ON

post-402204-0-48616800-1374236542.png

Sieci :

Tribalis Wars

Tribalis Wars 2

Tribalis Wars 3

Tribalis Wars 4

Tribalis Wars 5

Tribalis Wars 6

Tribalis Wars 7

Tribalis Wars 8

Tribalis Wars 9

Tribalis Wars 10

HASŁO : 123

post-402204-0-04975700-1374236605.png

Silv3rEx

SERDECZNIE ZAPRASZAM

WBIJ NA SERWER A ZOBACZYSZ NOWOŚĆI

Jest To Zapowiedz. !

Opublikowano

najlepszy serwer i serwer marzeń to serwer

ip.25.53.175.39.

sieć Priv ByKamilek757 (1) i tak do 7 w nawiasie mozecie pisac jak by były sieci pełne

hałso to 123

serwer on od 10 do 10

Bez haseł :X tak mi się wydaje że nie dawałem ;)

Wardia.tk - Nowy Prywatny Serwer Plemion Zapraszam.

Opublikowano

Napisałeś "Będzie to serwer Hamachi"

Napisz chociaż w jakich godzinach czynny

Opublikowano

człowieku . na hamachi nie ma konkurencji . bo to hamachi . nie ma stałych graczy . dwa dni cie nie będzie wszyscy pójda gdzie indziej.Wiec nie ma o co się bić ja do ciebie nic nie mam jak chcesz miej swój serwer. Ja po prostu poprawiłem kolegę . a ty startuj z serwerem bo nie mogę się doczekać na ten start. może będzie ci lepiej szło kto wie. Ja ci proponowałem współprace. Ale spoko. Oceniaj mnie jak chcesz . Dla mnie nie jesteś konkurencją bo nawet nie wystartowałeś. Postawiłem serwer nie wyłącznie z własnej potrzeby tylko aby inni gracze się też dobrze bawili. Jeśli będą się bawić u ciebie lepiej to spoko. Wgl nie rozumiem cię czemu ty szukasz we mnie podstępu i na każdym kroku chcesz mnie w pewnym stopniu obrazić lub poniżyć.Jeśli twój serwer będzie lepszy od mojego sam na nim zagram też jestem człowiekiem a nie maszyną do robienia jak ty to wspomniałeś "Konkurencji" . Jasne wiesz co zawsze "Marzyłem" zeby rozwalić twój jeszcze nie istniejący serwer. Powiedz mi co ja ci zrobiłem że tak chcesz mojej przegranej. Wiesz co najpierw zrób coś lepszego niż ja i zyskaj większą popularność a później się czepiaj innych któży już coś osiągneli. Aha . jesli chodzi o kradziesz praw autorskich do czego kolwiek to ty ich zwyczajnie nie masz. Edytować jeden text każdy może . A ty tym się tak podniecasz jak byś sam napisał pół silnika.

EDIT: A zresztą co jest dziwnego w reklamowaniu serwera ? Ty też będziesz chciał sprawić aby twój serwer cieszył się popularnością. Mój serwer stoi od 7 dni i dziala czasami od 10 rano do godziny 00:00 nigdy nie zamykam przed ustalonym czasem . Ciekawy czy tobie się uda hostować 10 czy 12 godzin dziennie.

Opublikowano

O to się nie martw, też Cie lubię ale już przegiołeś trochę z tym, że reklamujesz swój serwer na moim poście przecież masz swój post, to nie wiem o co chodzi.

Napisałeś "Będzie to serwer Hamachi"

Napisz chociaż w jakich godzinach czynny

Serwer od 10 do 22 będzie włączony.

Opublikowano

Na nowym silniku go postaw ma niedługo wyjść. Chyba dzisaj.

Okej jak będzie to go obczaję i wgram przerobione skrypty :)

Opublikowano

człowieku . na hamachi nie ma konkurencji . bo to hamachi . nie ma stałych graczy . dwa dni cie nie będzie wszyscy pójda gdzie indziej.Wiec nie ma o co się bić ja do ciebie nic nie mam jak chcesz miej swój serwer. Ja po prostu poprawiłem kolegę . a ty startuj z serwerem bo nie mogę się doczekać na ten start. może będzie ci lepiej szło kto wie. Ja ci proponowałem współprace. Ale spoko. Oceniaj mnie jak chcesz . Dla mnie nie jesteś konkurencją bo nawet nie wystartowałeś. Postawiłem serwer nie wyłącznie z własnej potrzeby tylko aby inni gracze się też dobrze bawili. Jeśli będą się bawić u ciebie lepiej to spoko. Wgl nie rozumiem cię czemu ty szukasz we mnie podstępu i na każdym kroku chcesz mnie w pewnym stopniu obrazić lub poniżyć.Jeśli twój serwer będzie lepszy od mojego sam na nim zagram też jestem człowiekiem a nie maszyną do robienia jak ty to wspomniałeś "Konkurencji" . Jasne wiesz co zawsze "Marzyłem" zeby rozwalić twój jeszcze nie istniejący serwer. Powiedz mi co ja ci zrobiłem że tak chcesz mojej przegranej. Wiesz co najpierw zrób coś lepszego niż ja i zyskaj większą popularność a później się czepiaj innych któży już coś osiągneli. Aha . jesli chodzi o kradziesz praw autorskich do czego kolwiek to ty ich zwyczajnie nie masz. Edytować jeden text każdy może . A ty tym się tak podniecasz jak byś sam napisał pół silnika.

EDIT: A zresztą co jest dziwnego w reklamowaniu serwera ? Ty też będziesz chciał sprawić aby twój serwer cieszył się popularnością. Mój serwer stoi od 7 dni i dziala czasami od 10 rano do godziny 00:00 nigdy nie zamykam przed ustalonym czasem . Ciekawy czy tobie się uda hostować 10 czy 12 godzin dziennie.

Widać,że nie możesz przełknąć konkurencji. NIe wiem w jakim celu reklamujesz swój serwer na innych prezentacjach? Boisz się,że jego serwer spodoba się bardziej niż twój? To już kwestia czasu czy wypali czy nie i czy będą lagi. To już ocenią gracze a nie ty.

Opublikowano

Ja np wole szybsze serwery. wie jak cosmi sie bd robilo na jednym to wtedy qejde na inny serwer.

wlasniw podaj hamachi.

Sieci będą podane dzień przed startem.

Opublikowano

Wiem wiem host coś mi nie trybi do poniedziałku zmienię maszynę :) A na razie musicie troszkę się pomęczyć, przepraszam za to w poniedziałek dam wam 30 wiecej szybkości jako taki mały bonusik jako rekompensata za te lagi :D

Opublikowano

Serwer ogólnie spoko . Polecam jak będzie faktycznie codziennie od 10 do 22 i przy większej ilości graczy nie będzie lagów to myślę że spokojnie można sobie popykać :) Ja nawaliłem trochę z resetami u mnie na serwie . ale silnik ciekawie przygotowany . Ja osobiście mam lagi ale z mojej winy więc . Miłej Gry :)

Opublikowano

Ale mam rozumieć, że i tak będzie restart serwera więc nie mam po co póki co grać? :P

Konta chyba zostaną wraz z punktami. :D

Tylko może się IP zmienić.

Opublikowano

Jak na to wejsc? xD dolaczylem w hamachi, ale nie umiem dalej sobie poradzic. Kopiuje ip, ale wywala blad, ze strona nie istnieje.

Opublikowano

Już działa wszystko, sorki prądu nie było nie miałem jak serwer włączyć bo nie było mnie w chacie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...