Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[witam] O co chodzi?

Avenold

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WItam mam pytania:

- Dlaczego ludzie tak bardzo potępiają ludzi co noszą rurki? ( ja nie nosze)

- Dlaczego ludzie zakochują się w 13 roku życia ( o co chodzi z tą miłością)

- O co chodzi w szpanowaniu ubraniami z ciucholandu (że ludzie szpanują tym że ich nie stać itp.)

Bez hejtu.

Opublikowano

1. Bo powszechnie wiadomo, że to pizdy nie chłopak.

2. To nie miłość to zauroczenie.

3. Szpan jak to szpan, jebią mnie tacy ludzie.

Opublikowano

ale czemu pizdy? rozumiem że pizdy to ci lanserzy itp. ale Chyba nie można wszystkich wrzucać do jednego worka, nie ?

Opublikowano

1. Bo facet powinien nie mieścić sięw rórki, a nie mieć nogi jak ręce kobiety.

2. Dzisiejsza młodzież jest bardziej do przodu niż kiedyś z tymi rzeczami wszystko przez internet.

3 .Właśnie tu jest to w polsce że jak ktoś ma super ciuch to jest szpan bo ma kase, w niemczeh tego nie ma bo każdy może pozwolić sobie na nowe rzeczy

dlatego nikt tym nie szpanuje.

Widziałeś jak się cieszą dzieci w afryce, że dostaną ubrania z caritasu ?

to właśnie tak samo polska młodzież.

Opublikowano

jaka to moda, jak ktoś jest biedny to ma pieniądze i go stać modnie się ubierać , a jak nie ma pieniędzy to nie może sobie na nic pozwolić i nie myśli o modzie.

Opublikowano

Jak jestę biedny to tylko zachowaniem szpanujesz. Ile ty masz lat ze takie pytania zadajesz ?

Opublikowano

BO KURWA PRAWDZIWY FACET NIE WEJDZIE W RURKI, OUT TOPIC

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano

Up xD no własnie facet musi mieć jaja a nie jajecznicę przez te rurki. Przez rurki to chyba 90% facetów penisa by nie wyciągnęło :/

Opublikowano

1. Dlatego, że każdy idzie za tym, co ktoś powie. Nie ma własnego zdania.
2. Mi tam bez różnicy, miłość nie jest zależna od wieku, lecz uczuć.
3. Jak to szpanują, że ich nie stać ? Nie znam, ani jednej takiej osoby. Bardziej się tego wstydzą, że nie mogą kupić sobie oryginalnej rzeczy, lecz w lumpie.

Opublikowano

1. Każdy nosi co mu się podoba i jak mu jest wygodnie.

2. Raczej nie ma ograniczeń wiekowych na "miłość".

3. Nie znam takich osób, więc się nie udzielam.

Opublikowano

-Bo są bardziej dla dziewczyn niż dla chłopków

-Dostęp do internetu i różnych zdjęć etc

-Tego nie wiem może chcą mieć więcej przyjaciół.

1374104818-U732898.png

Użytkownik MPCforum

Opublikowano

1. Facet w rurkach to pe#ał

2. Nie wiem ale to nie miłość tylko "chodzenie jedno dniowe"

3. O tym jeszcze nie słyszałem

Regmannn

Opublikowano

1. Prawdziwy mężczyzna w rurki się nie miesci.

2. To nie jest miłość, tylko chodzenie ze sobą, dla wybicia się, albo dla kasy (szczególnie dziewczyny, które sępią od chłopaków kasę)

|exKidMod Inne MMO|GoldMember|exModder Team|exMMT

Opublikowano

1. Bo facet powinien nie mieścić sięw rórki, a nie mieć nogi jak ręce kobiety.

2. Dzisiejsza młodzież jest bardziej do przodu niż kiedyś z tymi rzeczami wszystko przez internet.

3 .Właśnie tu jest to w polsce że jak ktoś ma super ciuch to jest szpan bo ma kase, w niemczeh tego nie ma bo każdy może pozwolić sobie na nowe rzeczy

dlatego nikt tym nie szpanuje.

Widziałeś jak się cieszą dzieci w afryce, że dostaną ubrania z caritasu ?

to właśnie tak samo polska młodzież.

ojoj :D to ty nie wiesz jak było kiedyś :D 15 latka już była matką a ty mówisz że teraz jest szybciej :DD

1.Facet to facet, a nie chłopczyk w rureczkach i fulcapem czy jak gówno sie nazywa. Facetowi nogi sie tam nie powinny mieścić :D

2.To raczej zauroczenie, bo nie ma szczerej miłości w tym wieki

3.nie spotkałem się z tym, aczkolwiek tacy ludzie to cioty :D

Opublikowano

• Sam zadaje sobie to pytanie od kilku lat, może widzą potencjalnego rywala w kimś kto nosi rurki? Strach przed odbiciem koleżanek/dziewczyny?

To jest swego rodzaju test dorosłości. Wszystkiego trzeba w życiu spróbować, a ludzie w wieku 13 lat chcieli by wszystko na raz zresztą to taki wiek (12-15). Nie wiem czy można to nazywać miłością, bo nie znam żadnej pary która jest ze sobą od 13 roku życia.

Szpanowanie? Ciuchami? Z ciucholandu? Pierwsze słyszę o czymś takim. W mojej szkole rzadko można było dostrzec jakiś szpan chociaż były swego czasu grupki typu ''bogaci, mniej bogaci, biedni'', co mnie strasznie irytowało. Ja ubieram się przeważnie w sklepach typu ''House, Cropp'' ale nie uważam, że z tego powodu jestem lepszy. Tak samo nie uważam by ktoś był gorszy z powodu, że ubiera się w tanich sklepach.

Opublikowano

ojoj :D to ty nie wiesz jak było kiedyś :D 15 latka już była matką a ty mówisz że teraz jest szybciej :DD

15 latka , to ja słyszałem że 13 latka zaszła w ciąże,

a s tym właśnie szpanowaniem szmatami to jest tak że u nass szmaty właśnie są czymś czym można poszpanować bo czym więcej

za granicą szpanują samochodami szmaty poszły do lamusa, i znajdź kogoś w niemczech kto szpanuje markowymi ubraniami to ci powie że jesyeś debil.

a w polce jak zobaczą że jest cały ubrany w pume to będzie bogacz i mistrz. Dlatego mamy takie zdanie że jesteśmy biedakami, jak szpanować to konkretnie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...